GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Subaşı İki Parkı Kıyaslayarak Başkan Avcı’yı Tebrik Etti

Milletvekili Subaşı İki Parkı Kıyaslayarak Başkan Avcı’yı Tebrik Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı İstanbul Küçükçekmece Belediyesi sınırları içinde bulunan park zemininde bulunan görsele ilişkin açıklamada bulundu.

İKİ PARKI KIYASLADI

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı sosyal medya hesaplarından İstanbul Küçükçekmece ve Balıkesir Altıeylül’de bulunan iki parkın karşılaştırmasını yaptığı bir açıklamada bulundu. Vekil Subaşı Altıeylül Belediyesi’nin düzenlemesini gerçekleştirdiği 16 Türk Bayrağının bulunduğu Park için Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı tebrik ettiği açıklamasında görseller üzerinden şöyle kaydetti:

BAŞKAN AVCI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

“Sizlere iki park örneği sunuyorum. Bu örneklerde Ak Parti ve CHP Belediyecilik anlayışını çok açık bir şekilde göreceksiniz. Ak Partili Altıeylül Belediyemiz ve CHP’li İstanbul Küçükçekmece Belediyesi. Bir parkta bölücü terör örgütünün simgesi, diğer parka ise tarihteki Türk Devletlerinin simgesi 16 Türk Bayrağı. Ak Parti gitsin diye kampanya yapanlara soruyorum. İşte İstanbul Ak Partiden alındı. Her şey şimdi çok mu güzel oldu. Altıeylül Belediyemizin Başkanı Hasan Avcı ve ekibini tebrik ediyorum. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu