GündemSiyaset

MİLLETVEKİLİ SUBAŞI: “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ”

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde bir açıklamada bulundu.

 

“ATATÜRK’Ü ANLAMAK GEREK ”

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde bir açıklamada bulundu. Milletvekili Subaşı Atatürk’ün 82. Ölüm yıl dönümünde yaptığı açıklamada şöyle kaydetti:
“Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü 82 yıl önce bugün aramızdan ebediyete uğurladık.Bu vesile ile Başta Kuvâ-yi Milliye Şehri Balıkesirli hemşerilerimiz olmak üzere Tüm Milletimize Başsağlığı diliyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece ölüm yıldönümlerinde anmak yeterli değildir, anlamak da gerekmektedir.

 

ATATÜRK’Ü ANLAMAK YERLİ VE MİLLİ OLMAKTIR

 

Atatürk’ü anlamak demek; sadece 10.Yıl marşını okumak demek değildir.Atatürk’ü anlamak demek; ceketinin yakasına Atatürk rozeti takmak değildir.Atatürk’ü anlamak demek; Tam bağımsız Türkiye demektir.Atatürk’ü anlamak demek; Yerli ve Milli olmak demektir.Atatürk’ü anlamak demek; Emperyalist güçlerin buyruğuna girmemektir.Atatürk’ü anlamak demek; Mandacılığa – Kolonyalizme, sömürüye karşı çıkabilmektir.Atatürk’ü anlamak demek; Türkiye’yi dış ülkelere şikâyet etmek demek değildir.Atatürk’ü anlamak demek; Türkiye bir ülke ile savaşırsa karşı ülkenin saflarında Mehmetçiğe, Ay-yıldızlı bayrağa karşı savaşmak demek değildir.

 

“MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

 

Atatürk’ü anlamak demek; Her türlü anti-demokratik metot ve güçlere karşı çıkabilmektir.Atatürk’ü anlamak demek; Vatanını, Bayrağını, Devletini, Milletini sevmektir.Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmaya ve anlamaya davet ediyor, Aziz Milletime başsağlığı diliyorum. ”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu