Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Milletvekili Subaşı: “Yaprakçı’yı Kınıyorum ”

Milletvekili Subaşı: “Yaprakçı’yı Kınıyorum”

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Erdek Belediye Başkanı Hasan Yapakçı’ya yönelik açıklamada bulundu.

YAPAKÇI YORUMU İDDİASI

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Erdek Belediye Başkanı Hasan Yapakçı’ya yönelik açıklamada bulundu. Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden Süleyman Soylu’ya yönelik bir gönderinin altına bir yorumda bulunduğu iddia ederek yorumu dolayısıyla Yapakçı’yı kınadığını söyledi. Milletvekili Subaşı konuya ilişkin bir açıklamada bulunarak şunları kaydetti:

 “YORUMU KINIYORUM “

“Geçtiğimiz günlerde CHP yandaşı olan bir gazetede çıkan haberin altına kendisine yakışan sıfatı yorum olarak yazan Erdek Belediye Başkanı Hasan Yapakçı’yı hiç kullanmayı bilmedikleri vicdanları ile baş başa bırakarak esefle kınıyorum!

 “SAYIN SOYLU BU TOPRAKLARIN EVLADIDIR”

Hasan Yapakçı şunu bilmelidir ki; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, özü ve sözü bir, göründüğü gibi bir insandır. Vatanını, Milletini, Bayrağını seven, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan, bu uğurda vatan hainleriyle, teröre ve terör destekçilerine karşı gözü kapalı mücadele eden, bu mücadelesine gece gündüz devam eden, bu toprakların evladıdır Sayın Soylu.

 “CHP YÖNETİCİLERİNE BAKSIN”

İkiyüzlülüğü şiar edinerek, terör örgütleriyle ittifak kurup bunun adına da utanmadan millet diyen zilletlerin kendilerine yakışmaktadır ikiyüzlülük. Hasan Yapakçı samimi ise gerçekten ikiyüzlü birini görmek istiyorsa kendi partisine baksın. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP yöneticilerine baksın. Terör destekçisi ve sevicisi görmek istiyorsa kendi partisi CHP’ye baksın.

 “CHP’NİN DERDİ BAKANIMIZIN VATANSEVERLİĞİDİR”

Taciz ve tecavüzcü görmek istiyorsa mensubu olduğu CHP’ye baksın. Yolsuzluk ve istismar görmek istiyorsa CHP’ye baksın. CHP’nin derdi; bütçe görüşmeleri de göstermiştir ki, İçişleri Bakanımızın terörle yaptığı mücadeledir. İçişleri Bakanımızın vatanseverliğidir. CHP’nin derdi; HDP’nin söyleyemedikleridir. Erdek Belediye Başkanı, önce işine baksın. Erdek’e hizmet etsin, laf cambazlığı yapmasın. Erdek Belediyesi çalışanlarının aylarca biriken alın terlerinin karşılığı ücretlerini nasıl ödeyeceğine baksın. CHP’nin basiretsiz yönetiminin Erdek ilçemizi nasıl köy haline getirdiklerine baksın. ”

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu