GündemEğitimEkonomiSiyaset

Milletvekili Uygur Gençlerin Yanında

Milletvekili Uygur Gençlerin Yanında

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur’un saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretlerine Karesi Millet Bahçesinde Bulunan Yüzme havuzu ve Şehit Turgut Solak Spor Salonu Ziyaretleri ile başlayan Milletvekili Uygur sporcu gençlerle sohbet edip AK Parti olarak spora verdikleri destekten bahsetti ve “Yüzme, güreş, judo ve karate ile ilgilenen kızlarımızla, gençlerimizle ve hocalarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Çalışmalarımızın odağında yarınlarımız olan gençlerimiz var, sporcularımız var. Ayrıca Onlara her türlü imkânı sağlamak için çalışıyoruz.” dedi.

Sonrasında Birleşmiş Milletler desteğiyle kurulan Balıkesir BM 75. Yıl Gençlik Merkezi’ni ziyaret edip çalışmaları hakkında Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’ndan bilgi alan Uygur; “Ülkemizin Uluslararası gençlik çalışmalarındaki varlığını daha da güçlendirecek olan Merkezimizde gençlerimizle birlikteyiz. Onların enerjisi, heyecanı ve yeni şeyler öğrenme istekleri hepimizin enerjisini artırıyor, bizlere güç veriyor. Bizler de mesleki eğitimlere katılıp, ayrıca beceriler elde eden gençlerimizin yarınlara daha donanımlı hazırlanmaları için çalışıyoruz.” dedi.

Milletvekili UYGUR Altıeylül Bahçelievler Mahallesinde kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz ve Kadın Kolları Yönetimiyle beraber ev ve ayrıca işyeri ziyaretleri yaptı.

Balıkesir OSB’de Neşe Fabrikası Kreşinin İlave hizmet binası açılışını yapıp çocukların mezuniyet törenine katılan Uygur, bütün çocuklarla tek tek ilgilenip onlarla oyunlar oynadı.

Balıkesir OSB’de BALOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezini ziyaret eden Milletvekili Uygur, MESTEM kursları ile ilgili BALOSB Bölge Müdürü Mesut Eray’dan bilgi aldı. Ziyareti ile ilgili olarak Uygur; “Mesleki eğitim memleket meselesidir. Ülkemizin gelişiminde lokomotif görevi gören Sanayi, Üretim ve ayrıca Teknoloji sektörlerinde nitelikli işgücü yetiştiren mesleki eğitimin desteklenmesi ülkemizin kalkınması açısından çok önemli. İŞKUR desteği ile son teknoloji ile donatılmış MESTEM’de nitelikli personel yetiştirilmek üzere açılan kurslarda eğitim gören personelin ayrıca OSB deki fabrikalarda istihdam edilecek olması mutluluk verici. İSTİHDAM konusu şehrimizin birinci önceliğidir.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu