Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

“Milletvekili Uygur Ziyaretlerine Devam Ediyor”

“Milletvekili Uygur Ziyaretlerine Devam Ediyor”

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Katip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin UYGUR, Karesi ve Altıeylül’ de ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak UYGUR, Karesi 2.Sakarya Mahallesinde bulunan Dursunbey Güğü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernekteki herkesle Tek tek sohbet eden UYGUR; “Dayanışma amaçlı kurulan bu tür dernekler kültürel mirasın yeni nesillere aktarılması noktasında da büyük önem taşıyorlar. Bizlerde bu tür derneklerimizi ziyaret edip hemşehrilerimizle sohbet etmekten ve ayrıca onların yaptıkları faaliyetleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Sonrasında AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, Kadın Kolları Başkanı Süreyya Septel ve teşkilat birlikte Dinkçiler ve Bahçelievler Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulunan ve mahallelilerle selamlaşıp hal hatır soran UYGUR çocuklarla yakından ilgilendiler.

Ziyaretlerle ilgili olarak UYGUR; “Milletimize hizmet etmek için varız ve bu amaçla da her zaman halkımızla iç içe olmaya, gönüllere dokunmaya gayret ediyoruz, Balıkesir’imiz için çalışıyoruz. Çabamız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir yaşamı olabilmesi için. Çocuklarımızla karşılaştığımız her yerde yüzlerinde gördüğümüz aydınlık tebessüm, bizlere aşkla ve ayrıca şevkle çalışma gayreti veriyor ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu