Gündemİlçe Haberleri

MİLLETVEKİLİ UYGUR’DAN ALGEM ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ UYGUR’DAN ALGEM ZİYARETİ

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur ALGEM-Altıeylül Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti.

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Altıeylül Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ALGEM-Altıeylül Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte merkezi gezen Milletvekili Uygur, gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

 

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Milletvekili Uygur ziyaretiyle ilgili şunları ifade etti; “Bugün Altıeylül Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ALGEM – Altıeylül Gelişim Merkezi’ni ziyaret ettim. Altıeylül Belediye Başkanımız Sayın Hasan Avcı ve ALGEM Müdürü Abdüllatif Özer’den merkez ile ilgili yapılan sunumla birlikte bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldım. Toplantımızın ardından merkezimizi gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldum.”

 

“GECE GÜNDÜZ HİZMET VERİYOR ”

Milletvekili Uygur sözlerine şöyle devam etti; “ALGEM, ilçemizde ihtiyaç sahibi olan hemşehrilerimize gece gündüz demeden hizmet veriyor. Bugüne kadar 25 bin 253 aileye ulaşan ALGEM, gıda, giyim, eşya, medikal, nakit yardımı gibi yardımlarla beraber çocuklarımız için okul, kırtasiye malzemeleri ve ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza da çeşitli hizmetler sunuyor. Ev ziyaretleri yaparak hem gönülleri kazanıyor hem de ailelerin ihtiyaçlarını tespit ediyorlar. Özellikle salgın sürecinde 65 yaş üstü ve karantinada olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak çok önemli bir sorumluluk üstlenmiş durumdalar.” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARIMIZA MASKE ULAŞTIRIYORLAR ”

Vekil Uygur, “Yine salgın süresince gönüllülerin de desteğiyle 250 bin adet maske dikilerek vatandaşlarımıza ulaştırılmış ve ulaştırılmaya da devam ediyor. ALGEM’de kıyafet, gıda market, kuaför, misafirhane, meslek edindirme kursları ve kreş hizmeti gibi sosyal yardımlar yer alıyor. “Hayallerime Işık Ol” projesiyle de özellikle çocuklarımızın hayal ettiği ne varsa gerçekleştirmek için büyük gayretler sarf ediliyor” dedi.

 

 “SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN ”

Milletvekili Uygur sözlerini şöyle tamamladı; “Kurslarda maharetli hanımlarımızın el emeği göz nuru işlerini gördük, kursiyerlerimizle sohbet ettik. ALGEM çalışanlarını da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Bizleri büyük bir nezaketle ağırlayan Başkanımız Hasan Avcı, kıymetli Eşi Cemile Avcı ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sosyal Belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden olan, şefkatli elini vatandaşlarımıza uzatan ALGEM’de yapılan çalışmalar hakikaten çok değerli. Altıeylül Belediye Başkanımız Sayın Hasan Avcı başta olmak üzere merkezimizin yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu