Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Uygur’dan Kadın Projelerine Tam Destek

Milletvekili Uygur’dan Kadın Projelerine Tam Destek

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve “Kadın Çalışmaları, Uygulama ve Araştırma Merkezi” Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gamze Aytekin ile bir araya gelerek, kadınlarla ilgili yapılacak proje hakkında bir toplantı gerçekleştirdi.

Başkanı olduğu Kadınların İş ve Aile Yaşamlarının Uyumlaştırılmasında Karşılaşılan Sorunların Tespiti ve Çözüm Önerilerinin Belirlenmesi Alt Komisyonu’nda da Kadınlar ile ilgili çalışmalar yapan Milletvekili Uygur toplantıyla ilgili açıklamalarda bulundu;

“Balıkesir Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlter Kuş ve Üniversitemiz bünyesindeki ‘Kadın Çalışmaları, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gamze Aytekin ile birlikte, kadınlarla ilgili yapılacak projelerimiz hakkında bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde yer alan kadın araştırma merkezlerinden bir tanesi de Balıkesir Üniversitemizde yer alıyor. Bu merkezin varlığı şehrimizin kadın çalışmaları alanında yer edinmesi açısından önemli. Bizde TBMM de Alt Komisyonumuzda kadınların çalışma hayatında yer alırken aile ve iş yaşamını uyumlaştıra da karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini araştırıyoruz.

Whatsapp Image 2022 01 10 At 16.28.22

Şehrimizdeki kadınların eğitimi, güçlenmesi ve farklı alanlarda hedeflerine ulaşması için onları destekleyecek çalışmalarımızda adım adım ilerliyoruz. Güçlü Türkiye’yi birlikte inşa ettiğimiz kadınlarımız için Üniversitemiz bünyesindeki ‘Kadın Çalışmaları, Uygulamaları ve Araştırma Merkezi’nin sürdürülebilir ve etkin çalışmalarına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz de Alt Komisyon olarak Üniversitemizle ortak çalışmalar yürüteceğiz.  Üniversitemizle birlikte yapacağımız çalışmalar, sahadaki uygulamalarda hayat bularak, somut sonuçlarıyla kadınlarımıza dokunacak. Şehrimizin kadınlarının daha da güçlenmesi için ben her türlü desteği sağlayacağımı Sayın Rektörümüze ilettim. İnşallah uzun soluklu çalışmalarda iş birliği içerisinde olacağız.” Dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ

Balıkesir Sağlık-Sen Şube Başkanı Nihat Erzi ile bir araya gelip, sağlık çalışanlarının talep ve beklentileri ile ilgili istişare eden Milletvekili Uygur; “Pandemi döneminde büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık personelimizin talep ve beklentilerini konuştuk. Türkiye’nin tüm dünyada örnek gösterilen koronavirüs mücadelesinde sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarının ve gayretlerinin çok önemli bir payı var. Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın yükünü hafifletmek, çalışma şartlarını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarını gidermek için Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde bakanlıklarımız tarafından tüm imkanlar seferber edildi. Bizler de sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Whatsapp Image 2022 01 10 At 16.28.28

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HER ZAMAN SAHADAYIZ

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy, İlçe Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Yönetimimizle bir araya gelip teşkilat çalışmaları hakkında istişare eden Milletvekili Uygur, Başkanlarla birlikte esnaf ve vatandaşı ziyaret etti, hayırlı bereketli kazançlar diledi.

Uygur; “Esnafımızla, kıymetli hemşehrilerimizle selamlaşıp hatırlarını sorduk. Yeni ekonomi modelini vatandaşlarımıza anlattık. ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ için her zaman sahadayız, vatandaşlarımızla yan yayanayız. Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat, Büyüme sloganıyla ‘Türkiye Ekonomi Modeli’ ni hayata geçiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu