GündemSporTürkiye Gündemi

Milli Güreşçiler Adar İle Öztürk’ten Bir Gümüş Bir De Bronz Madalya

Milli Güreşçiler Adar İle Öztürk’ten Bir Gümüş Bir De Bronz Madalya

 

Milli Güreşçiler Adar İle Öztürk’ten Bir Gümüş Bir De Bronz Madalya. Sırbistan’da düzenlenen Dünya Kupası’nda milli güreşçi Yasemin Adar gümüş madalya, Mehlika Öztürk ise bronz madalya kazandı.

İki gümüş bir bronz ile tamamlandı

Kadınlar 76 kiloda milli güreşçi Yasemin Adar, Sırbistan’da düzenlenen Dünya Kupası’nda Alman rakibi Aline Rotter Focken’e yenilerek gümüş madalyada kaldı. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleşen şampiyonada 76 kiloda mindere çıkan Yasemin Adar, altın madalya maçında Almanya’dan Focken’le karşılaştı. Yasemin Adar, müsabakada 3-0 gerideyken bitime 2 dakika 34 saniye kala rakibine tuş oldu. Böylece Yasemin Adar, turnuvayı gümüş madalya kazanarak bitirdi. Kadınlarda müsabakalar sona ererken, Türk sporcular Dünya Kupası’nı iki gümüş ve bir bronz madalyayla tamamladı.

 

Mehlika Öztürk bronz madalya kazandı

Şampiyonada kadınlar 57 kiloda milli güreşçi Mehlika Öztürk de İtalyan rakibi Arianna Carieri’yi yenerek bronz madalya kazandı. Rakibini 5-0 öndeyken tuşla yenen milli güreşçi, turnuvayı bronz madalya elde ederek tamamladı.

 

Milli güreşçi Elif Yanık bronz madalya maçını kaybetti

Kadınlar 59 kiloda milli güreşçi Elif Yanık ise bronz madalya maçında Ukraynalı rakibi Kateryna Zelenykh’ye yenildi. Rakibine 10-0 yenilen milli güreşçi turnuvayı madalya alamadan tamamladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu