GündemTürkiye Gündemi

“Milli İradeye İhanettir”

“Milli İradeye İhanettir”

BESOB 103 amiralin gece yarısı bildirisine sert tepki gösterdi. Başkan Fehmi Erdem “Milli iradeye karşı kendi hukuksuz, temelsiz millet iradesine karşı dış destekli cunta hareketine kalkışmak Türk Milletine, Türkiye’ye ihanettir” diye konuştu.

“Bu milletin vesayete tahammülü kalmadı” diyen Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem 103 emekli amiralin bildirisine sert tepki gösterdi. Başkan Fehmi Erdem “Demokrasi dışı adımlar karşısında her şartta ve koşulda devletimizin ve ayrıca hükümetimizin yanındayız” diyerek Türk Milletinin; bildirilerini seçimlerde kendi imzasıyla sandıkta verdiğini ifade etti.

Esnaf ve sanatkar camiası olarak, demokrasi ve hukuk dışı hiçbir girişimi kabul etmediklerini ve ayrıca boyun eğmeyeceklerini belirten Başkan Erdem “Haddinizi bilin. Unutmayın; 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk Milleti destansı bir cevap vermiştir” dedi.

ERDEM: “KİMSE KENDİNİ MİLLİ İRADENİN ÜSTÜNDE GÖRMESİN”

15 Temmuz hain darbe girişimde esnaf ve sanatkar teşkilatı olarak 82 üyesini şehit verdiğini sözlerine ekleyen Fehmi Erdem ayrıca yaptığı açıklamada “Yüce Türk Milleti hür iradesiyle sandıkta kararını vermiştir. Demokrasi içinde liderini ve hükümetini seçmiştir. Milli iradeye karşı kendi hukuksuz, temelsiz millet iradesine karşı dış destekli cunta hareketine kalkışmak Türk Milletine, Türkiye’ye ihanettir. Aziz milletimiz bu hadsizlere haddini bildirecektir. Kendini milli iradenin üstünde gören, demokrasi katillerine, vesayetçi ve ayrıca darbeci zihniyete karşı çıkıyoruz. Milli iradenin ve ayrıca demokrasinin tarafında olduğumuzu beyan ediyoruz” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu