Gündem

MİLLİ KUVVETLER’E TRAMVAY OLACAK MI OLMAYACAK MI ?

Büyükşehir Belediyesi Milli Kuvvetler Caddesi’ne ‘Tramvay hattı’ projesi için anket düzenliyor

MERHABA SORMUŞTU !

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun yeni projelerinden birisi olan Milli Kuvvetler Caddesi’ne tramvay hattı kurulmasıyla ilgili anket düzenleniyor. MERHABA olarak yaptığımız ankette farklı görüşler ortaya çıkmıştı.

Belediye cevap arıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun proje lansman toplantısında açıkladığı ve halka sormadan yapmayacaklarını açıkladığı Milli Kuvvetler Caddesi’ne tramvay hattının kurulmasına ilişkin anket çalışmaları start aldı.
Milli Kuvvetler Caddesi üzerindeki tüm esnafa ve Balıkesirlilere tek tek sorulduğu/sorulacağı ifade edilen “Tramvay istiyor musunuz?” sorusunun cevabını arayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin anketten çıkacak sonucu Başkan Kafaoğlu’na sunacakları belirtildi.

“İyi olur” diyen de var, “gerek yok, caddeyi trafiğe kapatsınlar” diyen de..
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun proje tanıtım basın toplantısının hemen ardından sokaktaki vatandaşların görüşlerini gazetemizde gündeme taşımıştık. Çok değil, 1 hafta önce MERHABA’nın manşetinde Milli Kuvvetler Caddesi’ndeki tramvay için, “ O DEĞİŞİKLİĞE HAZIR MI?” sorusunu yöneltip sesine kulak verdiği vatandaşlarla şimdi belediye ekipleri anket yapıp görüşlerini alıyor. Tramvayı isteyenlerin olduğu cadde esnafı ve vatandaşlardan caddenin tamamen trafiğe kapatılmasını isteyenler de var.

Projeyi anket belirleyecek
Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasında, Tramvay hattı projesinin hayata geçirilip geçirilmeyeceğinin halkın ve esnafın talebi doğrultusunda belli olacağı bildirildi. Anketten çıkacak sonuç ve belediyenin vereceği karar şimdiden merak konusu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu