Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Mimarlar Odasından Miniklere Sergi ve Mesleğin Emektarlarına Plaket

Mimarlar Odasından Miniklere Sergi ve Mesleğin Emektarlarına Plaket

 

Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Betül Dikici mimarlık mesleğinin önemine değindiği mimarlık günü etkinliklerinde mimarlara teşekkür etti. Ayrıca düzenledikleri resim sergisi ile öğrencilere mimarlık bilincinin oluşması adına yarışma düzenlediklerini belirtti.

 

Mimarlar Odasi 1

Meslek Onur Plaketi Aldılar

Balıkesir Mimarlar Odası, Mimarlık günü etkinliklerini yaptı. Etkinlikte mesleğe emek veren ve uzun yıllar çalışan mimarlara meslek onur plaketleri verildi. Mimarlar Odası meslekte 25,40,45,50,55 ve 60’ıncı yılını dolduranlara teşekkür etti, plaket sundu.

Mimarlar Odasi 2

Resim Sergisi Beğeni Topladı

Dünya Mimarlık Günü 1/10 Etkinlikleri gerçekleşti. Balıkesir Mimarlar Odası, Resim Yarışması Ödül Töreni ve Sergi açılışı yaptı. Avlu’da gerçekleşen açılışta dereceye giren öğrencilere teşekkür etti ve ödüllendirdi. Mimarlar Odası Balıkesir Şube 16.Dönem Yönetim Kurulu tarafından yapılan etkinliklerde “ölçekler arası pratik” konulu mimarlık söyleşi de gerçekleşti. Söyleşinin konuşmacısı H. Sinan Balcı oldu. Mimarlar Odası ayrıca meslekte 25,40,45,50,55 ve 60’ıncı yılını dolduranlara plaket takdim etti.

HABER: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu