GündemÇocukçaEğitim

MİNİK ELLERDE PİZZA HAMURU

Sevgili çocuklar anneleriniz yemek yaparken yanlarında olup siz de yardım ettiniz mi? Öyleyse bu haberimizi çok seveceksiniz. Renk Renk Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, pizzalar yaparak eğlenceli zaman geçirdiler. Miniklerin maceralarını okumaya hazır mısınız?

Renk Renk Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, bir pizza restoranında pizza hamurlarını alarak kendi pizzalarını yaptılar. İstedikleri malzemelerle pizzalarını yapan minik öğrenciler, eğlenceli zaman geçirdiler. Renk Renk minikler pizza yapmanın aslında kolay olduğunu dile getirdiler. Bu eğlenceli maceraya kulak vermeye hazır mısınız?

Ayaz: Ben arkadaşlarımla beraber pizza yaptım. Önce pizza hamurunun üstüne salçaları sürdük. Daha sonra onun üzerine biber ve mısırları koyduk. Sonra da salamları güzelce dizip üzerine kaşar peynirini döktük. Sonra da ablalar onu pişirdi. Biz de afiyetle yedik. Çok eğlenceli ve güzeldi. Yine gidip pizza yapmak isterdim.

Derin: Ben annem yemek yaparken ona yardım etmeyi çok seviyorum. Hem çok eğlenceli zaman geçiriyorum. Hem de çok şey öğrenmiş oluyorum. O yüzden arkadaşlarımla birlikte pizza yapmak çok eğlenceliydi. Harika zaman geçirdik. Öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte pizza yapmayı öğrendik. Evde de annemle pizza yapmak istiyorum.

Yağmur: Arkadaşlarımla birlikte biz pizza yaptık. Pizza yaparken de çok eğlendik. Önce hamurları alıp üzerine salçalı sos döktük. Onu iyice hamurun üzerine koyup sonra üzerine isteğimize göre biber, mısır ve salam koyup üstüne de kaşar peyniri döktük. Çok güzel ve eğlenceli zaman geçirdik. Pizza piştikten sonra da güzelce yedik.

Can: Biz pizza yapmadan önce galoşları taktık sonra pizza hamurunu alıp üzerine istediğimiz malzemeleri yerleştirdik. Ben biber, mısır, salam koyup en üstüne de kaşar peyniri koydum. Çok lezzetli bir pizza oldu. En güzel pizza benimki oldu. Bizi buraya getirdikleri için öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Emirhan: Pizza yapmak çok eğlenceliydi. Önce hamuru açıp üstüne istediğimiz malzemeleri koyduk. Ben mısır, biber, salam koydum. Sonra da üzerine rendelenmiş kaşar peynirini döktük. Onu da ablalar pişirdi ve biz de afiyetle yedik. Çok lezzetli olmuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu