GündemEğitimİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Minik Öğrencilerden Balıkesir Üniversitesine Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Veteriner Anatomi Müzesi, minik öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Minik öğrenciler, laboratuvar ve müzeyi merak ve ilgiyle ziyaret etti. Böylelikle laboratuvar ve müzenin yeni konukları da İvrindi ilçesinden gelen anaokulu öğrencileri oldu.

 

 

Minik Öğrencilerden Balıkesir Üniversitesine Ziyaret.. İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ana okulunda eğitim-öğretim gören minik öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Laboratuvarını ve Veteriner Anatomi Müzesini ziyaret etti.

Minikler

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın.  Prof. Dr. Şükrü Atalgın, ziyarete gelen öğrencilere iskeletler. Beraberinde, tahnitler ve maketler gibi eğitim. Dahası, uygulama materyallerinin de yer aldığı laboratuvar ve müze ile gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, laboratuvar ve müzedeki programa katılım sağlayan minik öğrenciler de merak ettikleri soruların da yanıtlarını aldı. Son olarak, laboratuvar ve müzedeki programın yanı sıra fakültede yer alan derslik ve amfileri de yakından görme fırsatı buldular.

Haber: Muhammed Can Akyürek

…Minik Öğrencilerden Balıkesir Üniversitesine Ziyaret…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu