GündemEğitimİlçe Haberleri

Minik Öğrencilerden Yürekleri Isıtacak Proje ‘Var Misin?’

Minik Öğrencilerden Yürekleri Isıtacak Proje ‘Var Misin?’

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde eğitim veren Kadriye Kemal Gürel İlkokulu ”Var Mısın?” isimli farkındalık projesiyle tüm vatandaşları kapısının önüne mama ve su kabı bırakmaya davet etti.

Kadriye Kemal Gürel İlkokulu 1/A ve 3/F sınıfı öğrencileri öğretmenleri Asena Kapağan ve Adil Duran gözetiminde toplumsal bilincin gelişmesi, insanların yaşadığı çevreye ve ayrıca doğaya sahip çıkması ve hayvan sevgisi kazanmaları için farkındalık yapacak bir çalışmayı hayata geçirdiler.

Bu küçük çocuklar öğretmenleriyle birlikte hazırlamış oldukları renkli küçük el broşürlerini oturdukları apartmana, görüştükleri yakınlarına alış veriş yaptıkları esnaflara dağıtarak bir canlının bakımı ve beslenmesine, ayrıca canlıların korunmasına bizimle birlikte var mısınız? diyerek destek arıyorlar. Öğrenciler proje kapsamında görüştükleri bazı esnaf ve işyeri sahiplerinin kış boyunca işyeri yakınındaki hayvanların bakımlarını üstleneceklerini dile getirirken, ”Bizde Varız” sloganıyla ayrıca videolar çekerek farkındalığı artırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu