Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Minik Taraftarın Göz Yaşları Sosyal Medyayı Salladı; Balıkesirspor ‘Dünya’yı’ Ağlattı

Minik Taraftarın Göz Yaşları Sosyal Medyayı Salladı; Balıkesirspor ‘Dünya’yı’ Ağlattı

 

Balıkesirspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Ankara Demirspor’u ağırladı. Balıkesirsporu izlemeye gelen aileler ve taraftarlar yoğun tezahürat yaptı.

 

 

Balikesirspor ‘Dunyayi Aglatti 01

“Bu Olamaz” deyip Ağlamaya Başladı

Ayrıca, maçı izlemeye gelen aileler arasında, Balıkesir Sanat Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Onur Ayan ve ailesi de vardı. Ancak maç kaybedilince Ayan ailesinin minik oğulları Onur Dünya gözyaşlarına boğuldu. Balıkesirspor’un maçı kaybetmesi, Onur Dünya’nın moralini bozdu. “Bu olamaz” diyen Onur Dünya “maçı kaybettik” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Balıkesirspor’un sahasında Ankara Demirspor’a 2-0 yenilmesine üzülen Onur Dünya Ayan maç sonrası göz yaşı döktü. Balıkesirspor’un  maçı kaybetmesi sonrasında çekilen bu görüntü stadyum çevresinde çekildi.

Balikesirspor ‘Dunyayi Aglatti 02

Ahh Balkes Ahh!..

Ayrıca, sosyal medyada paylaşılan bu görüntü, Onur Dünya’nın Balıkesirspor için döktüğü gözyaşlarını da beraberinde getirdi. Balıkesir’in BSM Genel Yayın Yönetmeni Onur Ayan ve eğitimci Yeliz Ayan’ın oğlu Onur Dünya için Ayan ailesi, “Ah Balkes Ahhhhh… Onur Dünya’yı bu kadar üzmeye hakkın var mı? Oysaki bizim ne hayallerimiz vardı” diyerek üzüntülerini paylaştı. Ayrıca, çiftin sosyal medyadan paylaştığı görüntülere de, adeta yorum yağdı. Çok sayıda kişi minik taraftarı teselli ederken, Balıkesir Sporun kötü futbolla aldığı sonuca da tepki gösterdi.

İşte Onur Dünya’nın Sosyal medyayı sallayan gözyaşları…

HABER: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu