Minikler Eller Cumhuriyeti Yeşertti

Burhaniye ilçesinde, Cumhuriyetin 100. yılında çeşitli etkinler yapılırken, 100 fidan toprakla buluşturuldu. Taylıeli Mahallesi Anfi Tiyatro yanında düzenlenen ağaç dikim etkinliğine Kaymakam İlyas Memiş de katıldı.

Minikler Eller Cumhuriyeti Yeşertti

Minikler Eller Cumhuriyeti Yeşertti

Minikler Eller Cumhuriyeti Yeşertti

İlçenin Taylıeli Mahallesinde düzenlenen ağaç dikme etkinliği ilgi gördü. Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nadir Tolun Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikle coşku yaşandı. Araçlarla araziye giden öğrenciler, Kaymakam İlyas Memiş ve öğretmenlerinin öncülüğün ağaç dikti.

Birçok İsim Yer Aldı

Burhaniye Orman İşletme Şefi Turgay Aymaz, fidan dikimi konusunda bilgiler verdi. Hazırlanan araziye fıstıkçamı, defne ve limon servi ağaçları dikildi Kaymakam İlyas Memiş, etkinliklerin devam edeceğini anlatırken, ağaç dikimine katılan öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. İHA’nın edindiği bilgiye göre ağaç dikimine Kaymakam İlyas Memiş’in yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Jandarma Komutan Vekili Serkan İrez, Orman İşletme Şefi Turgay Aymaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Türkiye’nin ‘Bayrak Asan Dayı’sı 100. Yıl Coşkusunu Balkonuna Taşıdı
balıkesir burhaniye çocuk Cumhuriyet fidan dikim ağaç minik 100 yıl