GündemÇocukçaEğitim

MİNİKLERİN OKUL GEZİSİ

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça’ sayfamızda Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri konuğumuz oldular. Uğur Okullarını ziyaret eden minikler, ilkokulu gitmeyi heyecanla beklediklerini söylediler.

Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nde eğlenceli bir gün yaşandı. Minik öğrenciler, ilkokul tecrübesi yaşamak için öğretmenleriyle birlikte Uğur Okullarına gittiler. Anasınıfında birbirinden eğlenceli etkinlikler yapan minik öğrenciler, Uğur Okulları’na giderek ilkokul ziyareti gerçekleştirdiler. İlkokul tecrübesini yaşayan miniklerin eğlenceli maceralarına göz atmaya ne dersiniz?

Rüzgar: Biz Müdür Annemiz, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte ilkokul ziyareti yaptık. Çok eğlenceli bir gün oldu. İlkokulun nasıl olduğunu görmüş olduk. Arkadaşlarımızla eğlenceli zaman geçirdik. Bilgisayar odaları çok güzeldi. Ben de ilkokula gitmek için sabırsızlanıyorum. Bu geziden çok mutlu oldum.

Derin: Bizim okulumuz çok güzel. Öğretmenlerim ve arkadaşlarımla beraber okul gezisine gittik. Orada sınıflar çok büyüktü. Bilgisayarlar vardı. Rengarenk boyamalar yaptık. Kitap okuduk. Ayrıca bol bol fotoğraf çektirdik. Öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte çok güzel zaman geçirdik. İlkokula gitmek de çok güzelmiş.

Zümra: Okulumu, öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Biz birlikte çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Eğlenceli boyamalar, aktivitelerimiz oluyor. Mesela spor günümüz, tiyatro günümüz oluyor. Geçen gün de ilkokul ziyareti yaptık. Başka bir okula geziye gittik. Çok güzel ve eğlenceli zaman geçirdik. Ben çok mutlu oldum. Bizi bu geziye götürdükleri için öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Emirhan: Ben okulumu çok seviyorum. Çünkü biz çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Arkadaşlarımla birlikte çeşitli aktivitelerimiz oluyor. Resimler yapıyoruz. Mesela ilkokul gezisine de gittik. Çok güzel geçti. Orada kocaman sınıflar vardı. Sınıfları gezdik. Bilgisayar odasını gördük. Ayrıca resim yaptık. Zamanımız çok güzel geçti o yüzden.

Mehmet: Bizim çok güzel bir okulumuz var. Okulumuzda birbirinden güzel aktivitelerimiz oluyor. Arkadaşlarımızla oyunlar oynuyoruz. Ayrıca çok güzel etkinliklerimiz var. Mesela ilkokul ziyareti yaptık. Çok güzeldi. Okulda sınıfları, kütüphaneyi, bilgisayar odasını gezdik. İlkokul böyle bir yermiş. Ben bilgisayar odasını çok sevdim. Bilgisayar odası çok güzeldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu