Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

MKYK Üyesi Vekil Fake Hesaba Savaş Açtı

MKYK Üyesi Vekil Fake Hesaba Savaş Açtı

Milletvekili Subaşı “Hukuki Süreç Başladı”. AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yöneltilen ithamlara istinaden hukuki süreçlerin başlatıldığını açıkladı.

 

129126727 3919605051397316 4690525743106371222 N

“HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI”

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yöneltilen ithamlara istinaden hukuki süreçlerin başlatıldığını açıkladı. Milletvekili Subaşı, “Bu hesap ile ilgili hukuki işlemleri AK Partimiz adına başlatmış bulunuyoruz. Kısa sürede bu şahıs veya şahısların gerçek bilgilerine ulaşacağımızı umuyorum.” dedi. Milletvekili Yavuz Subaşı konuyla ilgili açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“AK PARTİ ADINA SÜREÇ BAŞLATILDI”

“3 Aralık tarihinde yaptığım bir paylaşımda aşağıda profilini verdiğim “Cemile Sevinç” isimli Facebook kullanıcısına atfen; AK Parti üzerine iftira-yalan-yanlış, karalayıcı ve küçük düşürücü paylaşımı hakkında telefon numaramı vererek görüşmek istediğimi ifade etmiştim. Şu saate kadar aramadığı gibi telefon numarasını da göndermemiştir. Yalan ve iftira dolu paylaşımlarına devam etmiştir. Buradan ifade ediyorum; bu hesap ile ilgili hukuki işlemleri AK Partimiz adına başlatmış bulunuyoruz. Kısa sürede bu şahıs veya şahısların gerçek bilgilerine ulaşacağımızı umuyorum.

FETÖ İLE İLİTİNLİ OLDUĞUNA DAİR ŞÜPHELERİM VAR”

Ahlaklı, ilkeli, namuslu ve hukuk çerçevesi içerisinde gerçek kimliğiyle yapılan tüm eleştirilerin ve önerilerin başımızın üzerinde yeri vardır. “Cemile Sevinç” isimli sosyal medya hesabının sahte hesap olduğunu düşünüyorum. Hem sahte, hem de FETÖ ilintili bir hesap olduğu hakkında ciddi şüpheler mevcuttur.18 yıldan beri halkın büyük destek ve sevgisi ile bugünlere gelen AK Partimize, Partimizin İl, İlçe, Belediye Başkanlarına, Milletvekillerine yapılan her türlü edepsiz, ahlaksız, namussuz saldırılar bizi mücadele azmimizden yıldıramaz.

“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Hele hele FETÖ ilintili alçaklarla mücadelemiz kesintisiz devam edecektir. Sahte hesap sahibi ahlaksız ile ilgili çember iyice daralmıştır. Haklı olduğumuz yasal ve hukuki mücadelemizde partimize hiç kimsenin operasyon çekmesine izin vermeyiz. Bu duyurumu okuyanların okumayanlara iletmelerini rica ediyorum. Bu duyurumu okuyanlardan rica ediyorum ki, böyle sahte ve ahlaksız hesaplara lütfen itibar etmeyin. Varsa takiplerinizi ve arkadaşlıklarınızı sonlandırın. Facebook’a sahte ve yanıltıcı hesap olduğunu lütfen şikâyet edin. Rabbimin rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu