GündemEkonomi

“Mobil Robotik Kodlama Ve 3D Tasarım Atölyesi” Projesinin İmzaları Atıldı

“Mobil Robotik Kodlama Ve 3D Tasarım Atölyesi” Projesinin İmzaları Atıldı

BAGİAD tarafından sunulan “Mobil Robotik Kodlama ve 3D Tasarım Atölyesi“ projesi 2020 Proje Destek Programı kapsamında kabul edilerek hibe almaya hak kazandı.

BAGİAD PROJESİ HİBE ALMAYA HAK KAZANDI

 

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 2020 Proje Destek Programı kapsamında Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD) tarafından sunulan, 10 ay süreyle faaliyette olacak Mobil Robotik Kodlama ve 3D Tasarım Atölyesiprojesi kabul edilerek hibe almaya hak kazandı. Balıkesirli Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD)’nin Güney Marmara Kalkınma Ajansı’na sunduğu “Balıkesir İş Dünyasında Değişim ve Gelişim Zamanı” projesinin ardından ikinci bir projesi daha destek gördü. BAGİAD ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje ortaklığında yürütülecek olan projenin imzaları geçtiğimiz hafta Balıkesir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nde atıldı.

KIRSAL MAHALLELERDE SOSYAL HAYATA KATILIM ARTTIRILMASI HEDEFLENİYOR

 

Altıeylül ve Karesi ilçelerinin merkeze uzak olan köylerinde yaşayan, sosyal hayata aktif katılımlarının artırılarak 21. yüzyılın dijital dünyasıyla buluşturulması amaçlanan 6-15 yaş aralığındaki çocuklara dijital beceriler kazandırmak, kodlama eğitimi ile motor becerilerini geliştirmek olan projede ezbere dayalı eğitim sisteminin ötesinde; düşünen, yaratıcı zekâsı gelişmiş, fikirlerini cesaretle ortaya koyan bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.

 

 “HEDEF KİTLEYİ ARTTIRMAYI AMAÇLIYORUZ”

 

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı daha güzel ortamlarda yetiştirmenin önemine değinen Başkan Emrah Bilcanlı şöyle kaydetti:

“Geçtiğimiz yıl dernek üyelerimiz ve çocuklarımız ile birlikte 3D Tasarım ve Üretim etkinliği gerçekleştirmiştik. Son derece faydalı olan etkinliğimizden feyz alarak hazırladığımız bu yeni projemiz ile daha geniş alana etki ederek hedef kitlemizi artırmayı amaçlıyoruz.

 

 “ÇOCUKLARIMIZ HAYAL GÜÇLERİ İLE TASARIMLARINI OLUŞTURSUN”

 

Çocuklarımız, eğitmenler eşliğinde hayal güçlerini kullanarak tasarımlarını oluştursun ve keşfederek üretmenin heyecanını yaşasınlar istiyoruz. Bu vesile ile eğitim konusunda son derece duyarlı olan, projemizin ilimize kazandırılması ve hayata geçirilmesi adına bizleri destekleyen Valimiz Sayın Hasan Şıldak başta olmak üzere Milletvekillerimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz ile ilgili kurum müdürleri ve memurlarına dernek üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Balıkesir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Cemalettin Canlı ile birlikte Yönetim kurulu üyesi Mehmet Akkan’ın bulunduğu ve Başkan Emrah Bilcanlı’nın dernek adına sözleşmeyi imzaladığı törende, projenin Balıkesir adına hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu