Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemModa

Moda’da Kemer Akımı

Kemerler artık bir aksesuar olmaktan çıkıyor ve çoğu kombinin yıldızı oluyor. Sizin için kaçırılmayacak kombin önerilerini derledik. İşte Moda’da Kemer Akımı…

 

Moda'Da Kemer Akımı

 

Moda’da Kemer Akımı. Bol kot pantolonlardan croplara, hayvan desenlerinden süveterlere bu yıl moda olan birçok parça, şık bir kemerle daha da göz alıcı bir hale gelmektedir. Bir süredir unutulmuş olsalar da kemerler bu güz döneminde bütün ihtişamıyla geri dönmektedir.

 

Klasik bir görünüm

Moda’da Kemer Akımı Sürekli bir kemer kullanıcısı değilseniz, daha alışılmış bir görünüm tercih edin. Yılın modası olan düz kesim bol kot pantolon ve oversize blazer kombininize bir kemerle daha fazla hareket katabilirsiniz.

Moda'Da Kemer Akımı

 

Kemerler fora!

Asıl akıllara kazanacak görüntünün ise kemerlerin daha çok öne çıkmaktadır. Hatta kombinin silluetini oluşturduğu bu oversize blazerların üzerine takıldığı kombinlerden olacağı ise aşikar.

 

Moda'Da Kemer Akımı

 

Trençkotlar ve kemerler

Özenerek yaptığınız kombinler hava durumu sebebiyle izleyiciden noksan kalır. Trençkotlarınızın üzerine bir kemer takmak yağmurlu bir günde şıklığınızdan ödün vermemenizi sağlayacaktır.

 

Moda'Da Kemer Akımı

 

Süveterleri henüz kaldırmayın

Bu yıl kendinden oldukça çok söz ettiren süveterleri bu güz döneminde de kesinlikle kullanmanızı öneriyoruz. Üzerine takacağınız bir kemer sizi farklı bir görünüme ulaştıracaktır.

 

Moda'Da Kemer Akımı

 

Zincir kemerler

Daha sade görünümleri tercih ediyorsanız, kot pantolonunuzun üzerine kemer olarak bir zincir takmak kıyafetinize oldukça büyük bir hareket getirecektir.

 

Moda'Da Kemer Akımı

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu