GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Modifiye Tutkunları Gönen’de Bir Araya Geldi

Modifiye Tutkunları Gönen’de Bir Araya Geldi

 

Gönen Belediyesi tarafından “1. Tuning Modifiye Fuarı” etkinliği düzenlendi.

 

3 1

ETKİNLİK GÜN BOYU SÜRDÜ

Gönen Belediyesinin katkılarıyla, Tuning Cadde Gönen Otomobil Sporları Yardımlaşma Derneğinin ev sahipliğinde Türkiye’nin dört bir yanından modifiye tutkunlarının katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Gönen Belediyesi Mx Motokros Parkurunda düzenlenen etkinlikte, gövde kaplamaları, ses sistemleri ve motor güçlendirmeleriyle birbirinden renkli görüntüler ortaya çıkaran modifiyeli araçlar, gün boyu meraklılarının beğenisine sunuldu.

‘’EGZOZ PATLAMA’’ETKİNLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Etkinlikte dünya desibel şampiyonu araç ise performans sergiledi. Modifiyeli araçların içine yerleştirilen ses sistemleri vatandaşlar tarafından görürken “egzoz patlatma” adı verilen gösteri ilgi çekti. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, “Sizlerin yoğun ilgisini görmek bizleri gelecek seneler için daha çok umutlandırdı. Ülkemizin çeşitli illerinden etkinliğimize katılarak bizlere destek olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Seneye çok daha kapsamlı bir etkinliği düzenleyeceğimizden şüpheniz olmasın.” dedi.

GÖNEN BELEDİYE BAŞKANIN TEŞEKKÜR

Tuning Cadde Gönen Otomobil Sporları Yardımlaşma Derneği Başkanı Selçuk Kangaloğlu da etkinliğe verdiği desteklerden dolayı Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a teşekkür plaketi takdim etti. AA’nın haberine göre , Palaz ve beraberindekiler, daha sonra fuarı gezerek katılımcıların sergiledikleri araçları inceledi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu