Müdür Alkan: “Kooperatifler Çiftçiler İçin Kritik"
Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan, Sınırlı Sorumlu Balıkesir Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin olağan genel kuruluna katıldı. Genel kurul, kooperatifin yaklaşık 37 bin üyesinin ve çiftçilerin geniş bir katılımıyla gerçekleştirildi.

Müdür Alkan: “Kooperatifler Çiftçiler İçin Kritik”

Genel Kurul Toplantısı
Toplantıda, kooperatifin yıllık faaliyet raporu ve mali durum değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca, 2024 yılı hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verildi. Kooperatif üyeleri, toplantı sırasında çeşitli konularda görüşlerini ve önerilerini dile getirdi.

İl Müdürü Alkan’ın Açıklamaları
Erkan Alkan, genel kurulda yaptığı konuşmada kooperatifin tarımsal üretimdeki önemine vurgu yaptı. Kooperatiflerin, çiftçilerin kalkınmasına ve tarımsal üretim kalitesinin artırılmasına katkı sağladığını belirten Alkan, bu tür toplantıların sektör için büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti.
Alkan, konuşmasında, “Kooperatifler, çiftçilerimizin bir araya gelerek ortak hedeflere ulaşmalarını sağlar. Sınırlı Sorumlu Balıkesir Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin de bu doğrultuda başarılı bir genel kurul gerçekleştirdiğini görmekteyiz. Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Gelecek Vizyonu
Toplantıda, kooperatifin önümüzdeki dönemdeki projeleri ve hedefleri de ele alındı. Çiftçilerin eğitimine yönelik programlar, üretim verimliliğinin artırılması ve piyasa koşullarına uyum sağlama stratejileri gibi konular detaylı bir şekilde tartışıldı.
Haber: Bülten