Gündemİlçe Haberleri

Müdür Alkan Markana Serüvenine Dahil Oldu

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, buğdayın un ve makarna gibi katma değeri yüksek ürünlere dönüşüm serüvenini yerinde inceledi. İl Müdürü Alkan, bu dönüşüm sürecine eşlik ederek, üretim tesislerinde yapılan çalışmaları ve analizleri yakından takip etti.

Müdür Alkan Markana Serüvenine Dahil Oldu

Mudur Alkan Markana Seruvenine Dahil Oldu 1
Müdür Alkan Markana Serüvenine Dahil Oldu

Müdür Alkan Dönüşümü İnceledi

Balıkesir’in tarımsal potansiyelini değerlendirmek adına gerçekleştirilen ziyaretlerden biri olan bu gezide, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, bir işletmede buğdayın değer zincirindeki dönüşümü gözlemledi. Üretim sürecinin farklı aşamalarını yerinde gözlemleme fırsatı bulan Alkan, işletme sahibi Servet Tellioğlu ile bilgi alışverişinde bulundu.

Mudur Alkan Markana Seruvenine Dahil Oldu 2
Müdür Alkan Markana Serüvenine Dahil Oldu

Tarımsal Ekonomiyi Vurguladı

Üretim tesislerinde gerçekleştirilen laboratuvar analizleri ve üretim sürecindeki diğer aşamalar hakkında detaylı bilgi alan İl Müdürü Alkan, buğdayın katma değerini artıran işlemlerin önemini vurguladı. Buğdayın un ve makarna gibi değerli ürünlere dönüşüm sürecinin tarımsal ekonomi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Alkan, işletmenin bu alandaki başarılarını takdirle karşıladı.

Mudur Alkan Markana Seruvenine Dahil Oldu 3
Müdür Alkan Markana Serüvenine Dahil Oldu

Fikir Alışverişi Yapıldı

Ziyaret sırasında işletme sahibi Servet Tellioğlu ile yapılan görüşmelerde, tarımsal ürünlerin sanayileşme sürecinde yaşanan deneyimler ve sektördeki gelişmeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, tarımsal üretimin değer zinciri içindeki her aşamanın önemini vurgulayarak, bu tür işletmelerin tarımsal ekonomiye katkı sağladığını belirtti.

Haber: Bülten

Pesto Soslu Fesleğenli Makarna Tarifi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu