Müdür Şen'den İlk Toplantı! 2025 Planı Belirlendi
Balıkesir Orman Bölge Müdürü Musa Şen, İşletme Müdürleriyle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Müdür Şen’den İlk Toplantı! 2025 Planı Belirlendi
Müdür Şen İlk toplantısını gerçekleştirdi. Balıkesir Orman Bölge Müdürü Musa Şen, ormanların korunması ve sürdürülebilirliği için 2025 yılında atılacak adımları belirlemek amacıyla İşletme Müdürleriyle bir araya geldi.
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, Bölge Müdürü Musa Şen’in başkanlığında, ilk İşletme Müdürleri toplantısını düzenledi. Toplantıya, Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme Müdürleri ve Fidanlık Müdürü katıldı.

Ormanların Geleceği İçin Kararlı Adımlar
Toplantıda konuşan Bölge Müdürü Musa Şen, ormanların korunması ve sürdürülebilirliği için 2025 yılına yönelik belirlenen hedeflere odaklandıklarını ifade etti. Şen, “Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen hedefler ve Cumhurbaşkanlığımızın tasarruf tedbirleri doğrultusunda 2025 yılı programlarını planlı ve disiplinli bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Ormancılıkta Yeni Bir Dönem Başlıyor
Bölge Müdürü Şen, toplantıda ayrıca tüm çalışanlarla birlikte Bölge Müdürlüğü’nü ormancılık faaliyetlerinde daha üst seviyelere taşıyacaklarını vurgulayarak, “Ormancılık mesleğimiz adına değerli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Bu mesaj, ormanların korunması ve ormancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Haber Merkezi
Milli Eğitim Müdürü Demir, 2025 Yılının İlk Toplantısını Yaptı