GündemEğitimTürkiye Gündemi

Müdür Yıldız’an Veda Ziyareti

Müdür Yıldız’an Veda Ziyareti

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Biriminde görevlendirilme si nedeniyle ayrılan Müdür Yakup Yıldız, Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Semra Aman Akyürek’e veda ziyaretinde bulundu. Müdür Yıldız, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevinden kendisine tevdi edilen Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Biriminde görevlendirilme nedeniyle ayrıldığını belirtti.

Eğitime Katkı Sunarak İz Bırakanlar…

Yıldız, “Balıkesir’imizin medya camiasına bu şehirde eğitim adına neleri hayal ettiğimizi ve neleri gerçekleştirebildiğimizi manşetlerine ve haber köşelerine taşıyıp medyada kalıcı izler bırakarak desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Meslektaşlarım Gücüm Oldu

Balıkesir’deki görev süresi içerisinde tüm enerjisini, ülkemizin geleceği olan çocuklar için çalışan okul yöneticileri ve öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırmaya, onların iyi oluş düzeylerine katkı sağlayarak sinerji oluşturmaya gayret gösterdiğini belirten Müdür Yıldız “Bu süreçte en büyük desteği yine öğretmen arkadaşlarımdan aldım. Okullara ziyaretlere gittiğimde beni gördüklerinde ellerini birleştirip: “Müdürüm sizi bekliyorduk, ne zaman geleceksiniz?” diyerek bir beklenen olma duygusunu ilk defa bu kadar yoğun bir biçimde bana yaşatan meslektaşlarım, bilin ki gücünüz gücüm oldu. Evime gelip yorgunluktan bitap düştüğüm anlarda onlardan gelen mesajlar ile bazen gecelerimi uykusuz kılan ve durmadan koşmama zemin hazırlayan öğretmen ve okul yöneticilerime gönülden teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu