GündemSiyasetTürkiye Gündemi

MUHARREM İNCE VE KEMAL KILIÇDAROĞLU BİRARADA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, İncek’te gerçekleştirilen törenle Mine Alşan ile evlendi. Kılıçdaroğlu ailesinin mutlu gününe Muharrem İnce de katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, 2009’dan beri birlikte olduğu kimyager Mine Alşan’la dünya evine girdi. Düğün, İncek’te Çankaya Belediyesi’ne ait Ahlatlıbel Atatürk Parkı içerisinde yer alan La Rossa Wedding’de sade bir nikah töreni ve ardından düzenlenen kokteylle gerçekleşti.

Çeşitli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Kerem Kılıçdaroğlu’nun düğününe Kılıçdaroğlu Ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP milletvekilleri, eski ve yeni Parti Meclisi üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ve eski parlamenterler de katıldı. Çiftin nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıyarken, Kerem Kılıçdaroğlu’nun nikah şahitliğini Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin, Mine Alşan’ın şahitliğini ise Yılmaz Çapan yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu