GündemEğitim

Muhasebeciler Ruhsat Töreniyle Belgelerini Aldı

Muhasebeciler Ruhsat Töreniyle Belgelerini Aldı

Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Ertuğ Aslan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ruhsatını almaya hak kazanlara başarı diledi ve törenle sertifikalarını takdim ettiklerini söyledi.

Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ruhsatını almaya hak kazanları açıkladılar. Sınavı başarıyla tamamlayanlara oda binasında bugün düzenlenen törenle sertifikaları verdiler. Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Ertuğ Aslan, Mali Müşavirlik Ruhsat  sınavını kazanan adaylara hayırlı olsun temennisinde bulundular.

17 KİŞİ SINAVI BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

Turhan Örtücü, Ekinç Kızık, Şükrüye Ahsen Sevim, Seçil Sezer, Ahmet Kazım Toksöz, Aydın Bıyıklı, Serdar Şahin, Caner Kurt, Öznur Alaca Yorulmaz, Ebru Singör, Merve İnandı Aktaş, Bilge Bakaç Aksoy, Hüseyin Özkan, Dilara Elif Morgül, Bilgen Gürbakar, Cuma Burhan Gökmen, Muzaffer Oğuz’a sertifikaları takdim ettiler. Odaya kayıtlarını  yaptırarak ruhsatları düzenlenen yeni üyelerin ruhsatları  02.12.2021 tarihinde Oda Binamızda yapılan ruhsat töreni ile TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Metin YALÇIN ve Oda Yönetim Kurulu ve aralarında CHP İl Başkanı Serkan SARI’nın da bulunduğu misafirlerin  katılımıyla gerçekleşti. Nursima Akyürek’in Haberi

Dsc 0156 Dsc 0104 Dsc 0122

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu