GündemSiyaset

“Muhattap MHP Değil; CHP Genel Merkez”

“Muhattap MHP Değil; CHP Genel Merkez”

 

MHP İl Başkanı Yüksel Serkan Sarı’ya yönelik “Sorularınızın muhatabı muhatabının bu hain ve bölücü zihniyete karşı yıllarca mücadele etmiş ve etmeye de devam etmekte olan Milliyetçi Hareket Partisi değil siyaset yaptığınız partinin genel merkezi olmalı.”

 

“YAŞAM BELİRTİSİ GÖSTERMEYE BAŞLADI”

MHP Balıkesir İl Başkanı Gökay Yüksel CHP İl Başkanı Serkan Sarı’ya yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun farklı platformlarda yaptığı açıklamalar üzerinden örnekler vererek konuştu. MHP İl Başkanı Yüksel Serkan Sarı’nın bugüne kadar kendisine yöneltilen sözlerden rahatsız olmadığını ancak CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na yönelik eleştirilerde bulunulunca tepki vermeye başladığını dile getirdi. MHP’li Başkan Yüksel konuyla ilgili şöyle kaydetti:

“AKIL HOCALARI MHP’YE İŞARET ETMİŞ”

“CHP Balıkesir İl Başkanı Sayın Serkan Sarı, şimdiye kadar yazdıklarımızdan söylediklerimizden rahatsız olmamış, ilçe başkanlarının, CHP’li belediyelerin icraatları ortada dolaşırken bunlardan gocunmamış ama ne hikmetse terör ve örgüt bağlantıları artık ayyuka çıkmış CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirince kendisine bir titreme gelmiş ve yaşam belirtisi göstermeye başlamış. Eline tutuşturulan metni basın açıklaması olarak basına sunsa da, sahibinin sesinden mesnedini aşan ve muhatabını şaşan sorular sormuş. Sorduğu soruların cevaplarını kendi Parti Genel Merkezinde bulamamış olacak ki, içine düştüğü heyecan ve telaşla bu soruları kime sorsam diye düşünürken “akıl hocaları” kendisine Milliyetçi Hareket Partisini işaret etmiş. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı olarak kamuoyunu aydınlatma sorumluluğu içerisinde Balıkesirli hemşerilerimizi bilgilendirmek istedik. ”

“DEVLET POLİTİKASINDAN HABERİNİZ VAR MI ?”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’ya partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun terörle mücadeleye yönelik bazı açıklamaları üzerinden sorular yönelten MHP İl Başkanı Gökay Yüksel CHP İl Başkanı Sayın Serkan Sarı’ya, “Adına Devlet Politikası denilen şeyden haberiniz var mıdır? Şayet yaşananları ülke çıkarlarına aykırı bulduğunuzu söyleyerek PKK/YPG seviciliği yapan bölücülere güzel görünmek istiyorsanız, sorduğunuz soruların muhatabının bu hain ve bölücü zihniyete karşı yıllarca mücadele etmiş ve etmeye de devam etmekte olan Milliyetçi Hareket Partisi değil, siyaset yaptığınız partinin genel merkezi olması gerektiğini de biz mi söyleyelim kazara da olsa o makamı işgal eden sizin gibi güzide bir siyasetçiye.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu