GündemÖzel HaberlerSiyaset

MUHTARLAR KONUŞTU “SORUN VARSA ÇÖZÜM ORKAN”

Karesi İlçesinde 70 mahalle bulunuyor. Mahallelerde bugünlerde yapılan çalışmalar içinde yol yapımları ve özellikle mahallelerdeki temizlik gündemde.

Karesi Muhtarlar Dernek Başkanı Metin Durmaz rutin çalışmalar kapsamında muhtarlarımızın ortak görüşü işlerin yürüdüğü yolunda Aynı zamanda Boğazköy muhtarıyım. Mahallemde de çalışmalar var rutininde gidiyor ”dedi. Üçpınar Mahalle Muhtarı Mehmet Kas ise mahallemin büyük sıkıntıları yok var diyebileceğimiz konu Kanalizasyon işi. Tozdan şikayetler bazen oluyor fakat Başkanımız ziyarete geldi ve mahalleli halkı burada dinledi kendisine ilettik. Çözüm noktasındaki bakışı bizi memnun etti” dedi.

TERTEMİZ ÇALIŞMA VARKİ MAHALLİ MEMNUN

Oruç gazi Mahalle Muhtarı Ayhan Başyiğit :”Eski bir mahallede oturuyorum. Parklarımızı Karesi Belediyemiz güzelleştirdi, temizlik noktasındaki çalışmadan da mahallelim memnun” ifadelerine yer verirken 1.Sakarya Mahallesi Muhtarı İhsan Tonga ise şöyle konuştu: “Mahallemde vatandaşlar temizlik konusunda istekte bulundu. Söyledik dört koldan mahallem temizlendi. Konteynır kokusu yok. Sıfırdan iki sokakta çalışma yapıldı ve yol yenilendi. Tadilat ve tamirat işleri çıkıyor Onlara da Karesi anında yanıt veriyor Biz memnunuz. Başkanımız zaman zaman Baki başkanımızla da birlikte gelerek esnaf ziyareti yapıyor. Bizi dinliyor. Herkes memnun. Memnuniyetsizlikleri de ortadan kaldıran hizmetleri Karesi yaşıyor. Teşekkür edebiliriz…”

MAHALLELER MEMNUN HEDEF 12’DEN TAM İSABET

Geçtiğimiz hafta Turplu ve Bakacak Mahalleleri’n de vatandaşlarla bir araya gelen Başkanın ziyaretinin ardından bu mahallelerdeki vatandaşlarda sıkıntılarımızı dinleyip buraya kadar gelen Başkan’a biz ancak teşekkür edebiliriz.Sağolsun.”dediler. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ise kendisine yönelttiğimiz memnuniyeti nasıl kazandınız sorumuza şu yanıtı verdi: “ Merkezimizde ,gönlümüzde, yüreğimizde insan var. ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu bize yolumuzu gösteriyor. Sağolsun muhtarlarımızın söyledikleri ide bizim yolumuzun doğru yol olduğunun bir göstergesi olmuş. Size de aktarmışlar ben muhtarlarımıza teşekkür ediyorum ve elimizden gelenin en iyisini onların hak ettiklerini söylüyorum”

GERÇEK BU ABARTI DEĞİL ÖVGÜYÜ İSE HAK EDİYOR

(68) Nazmiye Bakır: “Karesi içesinde yaşamaktan memnunum. Bizim Belediye Başkanımızı seçim döneminden tanıyorduk. Komşularım zaten sevmişlerdi ama şuan sevmekten öte saygıda duyuyorlar. AK Partili olsun yada olmasın hepimizin gönlünü kazandı. Dinçer Orkan diyince sanki bizim evladımız gibi geliyor İçimizden biri olduğunu hissettirdi.”
(52)Nurullah Sevinçligil:Karesi Belediyesi ekiplerindende Başkandanda Allah Razı olsun.Burada yol çalışması yaptılar.Evimden çay demledim onlara öyle güzel çalıştıularki sanki kendi evlerinin önünü yapıyorlar gibi.Sıcak ve samimiyetlik var.Kimleri gördük biz burnu havada.Kıyas yapınca memnunuz tabi.Değiliz desek Allah iyi etmez!”
Saniye Bakacak& Halime Ertuk( 32-37): Karesi’de yaşıyoruz demekten mutluyuz biz.Herşey dörtdörtlük demek bizce doğru değil ancak bir Belediye Başkanının duyarlı olup bizi dinlemesi bize değer verdiğini gösterir.Bize değer verildiğinide Dinçer Orkan’da ve birlikte geldiği arkadaşlarında hissettik Sağolsun diyoruz” Fatma Kara’nın Özel Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu