Gündemİlçe Haberleri

Muhtarlar Piknikte Buluştu

Muhtarlar Piknikte Buluştu

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen resmi kutlama programının ardından birlik, beraberliğin ve dayanışmanın arttırılması geleneksel hale getirilen piknik gerçekleştirdiler.

Sındırgılı tüm mahalle muhtarları kışla müze han bahçesinde gerçekleştirilen piknikte bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl Bulak Karagöl mevkiinde gerçekleştirilen organizasyon bu yıl da tüm mahalle muhtarlarının katılımı ile Kışla Müze Han bahçesinde gerçekleştirdiler.

Sındırgı Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen kaynaşma pikniğine İlçe kaymakamı Zafer Oktay, Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, protokol üyeleri, daire amirleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldılar.

Başkan Yavaş’ın da katıldığı voleybol turnuvasında ter döken takımlar halat çekme yarışmalarında üstün mücadele sergiledi.

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Sındırgımızda doğal şehirde 75 tane mahalle muhtarımız var. Başta bütün muhtarlarımızın gününü kutluyorum, tebrik ediyorum. Tabi muhtarlık müessesi hem belediyenin, kaymakamlığın, devletin halkla olan buluşması anlamına geliyor. Kolay bir iş değil. İnsanların önüne düşmek, insanların dertleri ile dertlenmek, onları oraya iletmek, imkanlar sınırlı ama talepler, istekler sınırsız.  Onlar bize geliyorlar, anlatıyorlar, biz de bunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ama Sındırgı’da çok güzel bir uyum var, hem ilçe kaymakamlığımız, hem 75 mahalle muhtarımızla, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla çözülmeyecek bir problemimiz yok. Hem bu günü muhtarlarımıza hediye eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum, hem de muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından günün anısına hediye verdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu