GündemTürkiye Gündemi

Muhtarlık İşleri 2022’yi Hayırseverlik Yılı İlan Etti

Muhtarlık İşleri 2022’yi Hayırseverlik Yılı İlan Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı 2022 yılını Hayırseverlik yılı ilan etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Göktepe, 2022 yılını hayırseverlik yılı ilan ettiklerini duyurdu. Göktepe sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ayrıca “bizlerinde yapabileceği şeyler var” dedi.

Göktepe, “Geçtiğimiz yılın doğal afetler, Salgın hastalık, küresel anlamda artan enerji fiyatları, kurlardaki spekülatif hareketler sayesinde oldukça zor geçmesi, insanlarımızı daha da zor durumda bıraktı. Hükümetimizin çalışanları ve devletten ücret alan tüm kişileri bu zorluklara karşı korumaya alması çok önemli bir yaklaşım. Ancak Aysima bebek örneğinde olduğu gibi, toplumun da bir araya gelerek yapacakları var. Her şeyi devletten beklemek doğru bir yaklaşım değil. Bizler kışın aç kalan kuşlar için bile ayrıca vakıf kurmuş bir medeniyetin çocuklarıyız. Bizim de yapabileceğimiz şeyler var. “dedi.

“Hayırda Yarışa Davet Ediyorum”

Göktepe,“Hayırseverlik başkalarının iyiliği için fedakârlıkta bulunacak yaradılıştaki kişi ve kurumlara özgü bir davranış ve ayrıca eylem biçimi. Ve biz inanıyoruz ki bizim sayımız çok fazla. Biz biraraya geldiğimizde başaramayacağımız hiç bir zorluk yok. O yüzden bu yılı hayırseverler olarak çok bereketli bir yıl hâline dönüştürebiliriz. Tüm dostlarımı, hemşerilerimiz hayırda yarışmaya davet ediyorum. Yine en büyük yardımcımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve diğer ilçe Belediye Başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ile hayırsever vatandaşlarımız olacak. Dediğim gibi hayırda yarışanları tüm Balıkesir halkı gururla gözlemleyecek. Hadi bi dokun !Uyansın güneşe çocukluğumuz, Kanat çırpsın içimizin kelebekleri. Yeşersin yeniden ölü umutlarımız. Dirilsin kopmuş hayat bağlarımız. Hadi Durma Balıkesir !Bir ses, Bir nefes. Bir Umut…Bir dokun!”dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu