Gündemİlçe HaberleriSpor

MUHTEŞEM TURNUVANIN ŞAMPİYONU KOCAELİSPOR

İvrindi’de gerçekleşen 45 gün gibi süre zarfında sona eren ve 20 takımın katıldığı, taraflı tarafsız herkesin merakla beklediği 7 Eylül Mahalleler Arası Futbol turnuvanın final karşılaşması bugün oynandı.

Sakaryaspor-Kocaelispor arasında oynanan ve rakibini 2-1’lik skorla yenen KOCAELİSPOR kazandı. Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ’İN turnuvanın başından sonuna kadar takip ettiği, heyecanını her seferinde saha kenarında yaşadığı turnuva, gerek ilçe merkezinden, gerekse diğer ilçelerden ve hatta il dışından sporsever vatandaşların yoğun katılımı ile final yaptı. Final karşılaşmasına Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa CANBEY, Belgin Gökçe UYGUR, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Serkan PAPAKER, İl Gençlik Spor Müdürü Lokman ARICIOĞLU’nun da katılımı ile İvrindi’deki turnuva daha da önem kazanmış oldu.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa CANBEY verdiği mesajda ”Bizler Ak Parti olarak spor ve sporcuya verdiğimiz destek ilk gün ki gibi sürecek ve daha da artarak devam edecek. Gönül Belediyeciliği manifestosu ile sürekli gönüller yapmaya, kalplere dokunmaya ve halkımızı kaynaştırmak için elimizden gelenin en iyisini halkımız için yapmaya devam edeceğiz. Sporu seven bir İvrindi halkını İvrindi’nin CANBEY’İ olarak desteğimiz sonsuz” dedi.

İl Gençlik Spor Müdürü Lokman ARICIOĞLU konuşmasında ”Bizler spordan sorumlu kişiler olarak bölgemizde yürütülen her türlü spor etkinliklerine destek vermeye gayret ediyor, gençlerimize sporu sevdirmeye, spora teşvik etmeye özen gösteriyoruz. Gördük ki İvrindi için spor vazgeçilmez olmuş. O sebeple Spor için can atan bir İvrindi için elimizi taşın altına koyup gençlerimizle bir bütün olmanın gayreti içerinde olacağız” dedi

Turnuva töreni sonunda konuşan Başkan CENGİZ ; ‘’İlçemizin sosyal anlamda ivme kazanması, birlik beraberliğin perçinlenmesi, kaynaşmanın artması, kötü alışkanlıkların gençlerimiz üzerinden etkisinin azaltılıp spora teşvik edilmesi bakımından bu turnuvanın başından sonuna kadar İvrindi Belediyesi olarak destekçisi olduk. Gördük ki ilçemiz ve mahallelerimiz için bu daha başlangıç. Daha kapsamlı bir turnuva yapacağımızdan, İvrindi’de sosyal olarak daha da etkinliklerimizi arttıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İlçemiz bu şekilde kaynaşma ruhu, sağduyulu davranışları, centilmenlik içgüdüsü olduğu sürece daima örnek bir ilçe olarak gösterilmeye devam edecektir. Sporu ve sporcuyu destekleyen İvrindi Belediye Başkanı olarak şahsım ve bünyemizde bulunan personellerimiz daha sosyal bir İvrindi için daima var olacağız.

Turnuvada şampiyonluk kupasını kaldıran Kocaelispor başta olmak üzere katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, turnuvanın gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyor, birlik beraberlik içerisinde nice güzel organizasyonlarda bulunmayı temenni ediyorum ‘’ mesajını verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu