GündemMagazin

Murda ve Hadise’den Yeni Hit

Murda ve Hadise’den yeni hit: Sen Dönene Kadar

Murda Ve Hadise'Den Yeni Hit

Murda ve Hadise’den Yeni Hit! İkili, müzikal stillerini ve yaratıcı enerjilerini birleştirdi. “Sen Dönene Kadar”, listelerinin en üst sıralarında yer almaya şimdiden aday.

Murda ve Hadise’nin, iş birliğine gittikleri ikinci parçaları “Sen Dönene Kadar”, Universal Music Türkiye etiketiyle yayımlanmıştır.

Amsterdam çıkışlı Murda, geçtiğimiz yıllarda hem Türkiye hem de Avrupa müzik endüstrilerinde büyük bir etki yaratırken sayısız hit parçaya imza atmıştır. Kendine özgü rap, trap ve R&B türlerini bir araya getirdiği stili ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Ayrıca akılda kalıcı ve enerjik parçalarıyla geçtiğimiz süreçte büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur.

Hadise ise, Türkçe Pop‘un uzun süredir ikonları arasında yer almıştır. Ayrıca 2009 yılında Avrupa’nın en prestijli müzik organizasyonlarından Eurovision’da ülkemizi temsil etmiştir. Türkiye ve Avrupa’da geniş bir hayran kitlesine ve başarılı hit parçalarla dolu bir diskografiye sahiptir.

“Sen Dönene Kadar”
Murda ve Hadise ikilisinin müzikal stillerini ve yaratıcı enerjilerini birleştirmiştir. “Sen Dönene Kadar” listelerinin en üst sıralarında yer almaya şimdiden aday olmuştur. Uzun süredir beklenen bu iş birliği, eğlenceli klibiyle birlikte dinleyiciler için oldukça keyifli bir deneyim sundu.

 

Daha fazlası için tıklayınız.
Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu