GündemEkonomi

MÜSİAD Balıkesir’i Tanıttı

MÜSİAD Balıkesir’i Tanıttı

MÜSİAD Balıkesir’i Tanıttı. Türkiye’nin en büyük sanayi, üretim, istihdam ve sermaye birlikteliği olan Müsiad’ın düzenlediği Uluslararası MÜSİAD EXPO 2020, 40.000 den fazla şirketi temsil eden on binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

 

BALIKESİR FİRMALARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Pandemi sonrasında yapılan en büyük fuar olan MÜSİAD EXPO, hibrit olarak gerçekleştirilen, online olarak da ziyaret edenlerin sayısı ise milyonlara ulaştı. Üretimin ve ticaretin kalbi olan müsiad EXPO‘da yer alan Balıkesir firmaları büyük ilgi gördü.

 

BAŞKAN ÖZER DEĞERLENDİRDİ

Fuar sonrası değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Başkanı Erdem Özer, “MÜSİAD EXPO Türkiye’de iş adamlarının yurtdışına açılmasını teşvik ederek ihracatımızın artırılmasına, yurt içi yurt dışı yeni üretim gibi alanlarında imkan sağlamaktadır. Türkiye ekonomisinin büyümesine önemli bir misyon üstlenmektedir. Fuarda gördüğümüz yoğun ilgi bizi umutlandırdı. Pandemi sürecinden kurtulduğumuzda çok hareket bir sürecin başlayacağını gösterdi. Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mesut ERAY ve Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bahçıvan da MÜSİAD EXPO 2020’de yer alarak Balıkesir’i tanıttı. Yabancı ve yerli yatırımcılarının şehrimize olan ilgisi büyük dikkat çekti.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu