GündemEkonomi

MÜSİAD Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesine Hazırlanıyor

MÜSİAD Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesine Hazırlanıyor

 

MÜSİAD Kadın Balıkesir Başkanı Ayşenur Kaya Aydoğan, MÜSİAD Kadın Olarak; 14 Haziran’da İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde Uluslararası Farkındalık Zirvesi düzenlendiğini duyurdu.

 

Çevre Sağlığı Ele Alınacak

Aydoğan, “ Çevre ve Sağlık başlığında ise her daim gündemimizde olan meseleler konuşulacak. Sıfır atık, iklim değişikliği, gıda atık yönetimi gibi konulara ve çevrenin insan sağlığı üzerine etkilerini uluslararası ölçekte ele alıp çözüm önerileri üzerinde duracağız” dedi.

Göç Konusu İşlenecek

“Yaşadığımız çağı göçler çağı olarak düşünebiliriz. Milyonlarca insan farklı nedenlere bağlı olarak yaşadıkları coğrafyaları terk etmiş durumda. Bu durum sosyal entegrasyon gibi birçok konunun gündemimize girmesine de zemin hazırlıyor. Uluslararası Farkındalık Zirvesinde göç meleşesini küresel ölçekte ele alıp mevcut problemlere nasıl çözümler üretilebilir üzerine yoğunlaşacağız.”

Zirve Bakış Açılarıyla Derinlik Kazanacak

“14 Haziran’da gerçekleşecek zirvenin gelecek perspektifleri açısından oldukça önemli olduğunu düşündüklerini ifade eden Aydoğan, “Zirvede konuşulacak konulara derinlemesine bir bakış için zirve gerçekleştikten sonraki bir yıl içinde de bu konulara eğileceğimiz farklı programlarımız olacak. Herkesi 14 Haziran’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Uluslararası Farkındalık Zirvesine davet ediyoruz ”dedi.Haber: Fatma Kara

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu