GündemEkonomi

MÜSİAD YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI

MÜSİAD yeni hizmet binası açılışı yapıldı. MÜSİAD açılış sonrası iftar sofrasında üyeleriyle buluştu.

MÜSİAD Balıkesir şubesinin açılışı ve iftar programı geçtiğimiz haftasonu yapıldı. Açılışa MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan da katıldı. MÜSİAD Balıkesir şubesi yeni hizmet binası Avlu’da BTO binasının üst katında açıldı.

MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Tuncay Yıldız yeni binanın hayırlı olmasını diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür etti. Yıldız Ramazan ayında MÜSİAD Balıkesir şubesi olarak Genel Başkanları Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD iş dünyasını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

VERESİYE DEFTERİ UYGULAMASI?

MÜSİAD Yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Genel Başkan Abdurrahman Kaan, “ veresiye defterinin hayırseverler tarafından satın alma uygulamasının şubeleri ile birlikte yaygınlaşmasını istediklerini belirtti. Bu uygulamanın en güzel yanı nedir? Hayrı yapanda nasiplenende birbirini tanımıyor. Dünyanın her yerinde ihtiyacı olan kardeşlerimize yardımlar ulaşıyor” dedi.

“ETKİLİ OLACAĞIZ”

Ramazan ayı, kalplerimizi vicdanlarımızı temize çekmek nefsimizi terbiye etmek için bir fırsattır. İslam alemi olarak Ramazan ayında huzur istiyoruz. Bu huzur İsral’in şiddeti ile sarsıldı. İsrail büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını alan ABD’nin silahsız halka uyguladığı saldırılar insanlık tarihine kara leke olarak geçti. Bizler bu süreçte bu saldırgan tutuma karşı etkili bir eylem ve uygulama karşısında olacağız.

TÜRKİYE’DE 86 YURT DIŞINDA

İş dünyasının yükselişini onaylayan bir anlayış içinde olduklarını ve çalıştıklarını belirten Kaan MÜSİAD’ın yaptığı doğru stratejilerle bulunduğu konuma vurgu yaptı. “Türkiye’de 86, yurt dışında 74 ülkede 184 noktada iş dünyasına ve ülkemize katkı sunmaya devam ediyoruz. Güçlü teşkilatlanmalar sürerken ticari olarakta sorunsuz bir çalışmasını sürdürüyor. Uluslararası öğrencilerimizin de aramızda olmasını görmek bizi mutlu ediyor. Onlarla birlikte yurtdışında daha iyi çalışmalar içinde olacağız. Ülkemizle ilgili işlere öncülük yapmanızı istiyorum.” şeklinde konuştu.

“FAİZSİZ EKONOMİ VE ÜRETİMDEN SERMAYE”

Faizsiz ortak iş ortamı arzusunda olduklarını ifade eden Kaan, gayrimenkulden elde edilen gelirin yatırımcıyla buluşmasını sağlayacak bir projeyi hayata geçirmek istediklerini söyledi. Büyüme potansiyeli olan girişimcileri ortaklık modeli ile ortaya koyuyoruz. MÜSİAD olarak Balıkesir’de tarım ve hayvancılığı da önemsiyoruz. Yeni bir tarım -iş modelini de hayata geçireceğiz. Sermayesi olan sermayesi kadar iş yapacak. Bir kişinin sermayesi yetmiyorsa birkaç kişi bir araya gelerek sermaye yaratacak. Sermayenin birleşmesi elzemdir.” Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu