Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Müsilaj Operasyonunda: 263 Gözaltı

Müsilaj Operasyonunda: 263 Gözaltı

 

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Müsilaj” adlı operasyonda 263 şüpheli gözaltına alındı.

 

Mafya Tipi Suç Örgütü

KOM ekiplerince dün sabah Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Mersin, Muğla, Yalova, Artvin, Giresun, Ordu, Samsun ve Zonguldak illerinde eş zamanlı olarak “Müsilaj” adlı operasyon düzenlendi.

Silah Temin Eden Gruplara Operasyon Yapıldı

Turizm sezonu öncesi sahil şeridindeki illerde yapılan operasyon, turizm işletmelerini zor kullanarak çalıştırdıkları, devlet büyüklerinin adını kullanmak suretiyle şahısları dolandırdıkları, karşı çıkanları tehdit ettikleri, suç örgütüne maddi menfaat sağladıkları, sahte çağrı merkezleri aracılığıyla dolandırıcılık yapan mafya tipi organize suç örgütleri ve bu örgütlere silah temin eden gruplara yönelik gerçekleşti.

52 Şüpheli Aranıyor

Emniyet,13 organize suç örgütü ve suç örgütü dahilinde aranan şahıslar ile bu organize suç örgütlerine ruhsatsız silah temini sağlayan 17 suç grubuna yönelik operasyon yaptı.263 şüpheli gözaltına alındı.52 Şüpheli ise aranıyor. Emniyet, “Operasyonda adreslerde yapılan aramalarda 175 adet tabanca, 41 adet tüfek, 2 bin 630 adet fişek, çok sayıda kesici, delici alet, çok miktarda sentetik hap, sentetik ecza, esrar, metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 1 milyon 605 bin TL, 10 bin euro ile çok sayıda usulsüz düzenlenen çek ve senede de el koydu. Haber:Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu