Gündem

MÜSPET VE MANEVİ İLİMLER

Kuva-yi Milliye Meydanı’ndaki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi binası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müspet ve Manevi İlimler Vakfı’na tahsis edilen Aşevi, çalışmalarını sürdürüyor.

Bahse konu alanda birkaç yıldır devam eden ve yardıma muhtaç ailelere günlük düzenli olarak verilen yemek dağıtım hizmeti çerçevesinde çoğunluğu yabancı uyruklu dar gelirli 480 aileye ulaştırılan 3 çeşit yemek ve ekmek dağıtımı aynı merkezden sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesinin haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitingini gerçekleştirmesi nedeniyle Cumhurbaşkanlığı’na bağlı ekipler tarafından miting gününde burada yemek dağıtımına müsaade edilmeyeceğini belirtilmesinin ardından aynı noktaya 100 metre mesafede bir yemek dağıtım noktası oluşturularak dar gelirli ailelerin yemek dağıtımı aksatılmadan gerçekleştirildi.

Yine bahse konu yemek dağıtım alanının günlük temizlik hizmetleri de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenli ve aksatılmadan sürdürülüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet eden, kamu yararına çalışan Vakıf ve Derneklere her türlü destek verilmeye devam ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu