Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Mutasyonlu Virüs Balıkesir’de

Mutasyonlu  Virüs Balıkesir’de

 

Mutasyonlu Covid-19 Virüsü Balıkesir’de. Balıkesir Edremit İlçesinde İngiltere’den geldiği belirlenen 1 şahıs Mutasyonlu Virüs Nedeniyle yurtta Karantina Altına Alındı.

 

Yurtta Karantinada Kontrol Altında

Mutasyonlu virüse rastlanan şahsın, önce Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kızılkeçili Mahallesi’ndeki evinde karantinaya alındığı, daha sonra ise Yurtta karantinaya alındığı ve tamamen kontrol altında olduğu ifade ediliyor.

Balıkesir’de ki Vaka Bakanın Açıkladığı 15 Kişiden Biri

Henüz resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte, mutasyona uğramış virüs rastlanan vatandaşın temaslı olup olmadığına dair kapsamlı bir çalışmanın yürütüldüğü belirtiliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Twitter hesabından İngiltere’den hava yolu ile gelen vatandaşlara yapılan test sonucunda, 15 kişide mutasyonlu koronavirüs tespit edildiğini açıklamıştı.

Bakan Koca

Panik Ya da Endişeye Mahal Yok

Edinilen bilgilere göre, Edremit’te tespit edilen bu vakanın Bakan Koca’nın açıkladığı 15 isimden biri olduğu ifade ediliyor. Mutasyonlu virüs rastlanılan vakanın tamamen kontrol altında olduğu ve herhangi bir panik ya da endişe mahal olmadığı belirtiliyor.

 

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu