GündemSiyaset

MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun oğlu Vasfi Kafaoğlu hayatını Ceren Eden ile birleştirdi. Balkonuk Center’da düğün törenlerini yapan çifti sevenleri yalnız bırakmadı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun oğlu Vasfi Kafaoğlu ile Ceren Eden mutluluğa adım attılar. Balkonuk Center’da yapılan nikah töreninde sevenleri genç çiftçi yalnız bırakmadı.

OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

Ceren Eden ve Vasfi Kafaoğlu’nun nikahını kıymanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Kafaoğlu, “Vasfi oğlum ile Ceren kızımızın nikah akitlerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Nikâh merasiminde şahitlik yapan değerli protokol üyeleri ile bizleri bu anlamlı gecede yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz. Oğlum Vasfi ve Ceren kızımıza bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz” şeklinde konuştu.

BALIKESİR PROTOKOLÜ ŞAHİT OLDU

Genç çiftin nikah töreninde  şahitliklerini Vali Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Yavuz Subaşı, Belgin Gökçe Uygur, Mutlu Aydemir, Adil Çelik, Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ahmet Sağlam yaptı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu