Gündemİlçe Haberleri

MUTLULUĞA KURŞUN SIKMA

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince “Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma” uygulamaları kapsamında ruhsatsız silahlarıyla havaya ateş eden kişiler kıskıvrak yakalandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince jandarma sorumluluk bölgesinde; özellikle söz, nişan, düğün gibi kutlamalar ile sair zamanlarda korku, kaygı ve panik yaratacak şekilde havaya ateşli silahlar ile ateş açılmaması ve açık alanlarda silah kullanılmamasına yönelik “Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceği Karartma” uygulamaları kapsamında ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması maksadıyla icra edilen istihbari çalışmalar ve yürütülen önleyici kolluk faaliyetlerinde; Gömeç İlçesinde şüpheli E.Y.’nin almış olduğu alkolün etkisiyle kendisine ait ruhsatlı 9 mm. çaplı tabanca ile havaya ateş ettiği tespit edildi. Şüpheli E.Y. yakalanmış, olayda kullanılan tabanca ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Savaştepe ilçesinde şüpheli Ö.D.’nin kendisine ait ruhsatlı 9 mm. çaplı tabanca ile havaya ateş ettiği tespit edilmiş olup, müdahale edilen devriyeler marifetiyle şüpheli Ö.D. yakalandı. Olayda kullanılan tabanca ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

SOSYAL MEDYA UĞRUNA

Karesi ilçesinde gölet yanında piknik yaparken tabanca ile havaya ateş edip kendilerini videoya çekip ve sosyal medyada yayınlayan 2 şahsın yapılan araştırma ve kimlik tespit çalışmaları sonunda İ.İ ve O.İ. olduğu tespit edildi. Söz konusu 2 şüpheli yakalandı. Olayda kullanılan 1 adet 9 mm çapında tabanca muhafaza altına alındı. Yakalanan şüpheliler hakkında tahkikat başlatıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu