GündemDünyadan HaberlerEğitimTürkiye Gündemi

“My Code My World” eTwinning Projesi

“My Code My World” eTwinning Projesi

Albay Tayyar Nuran Oğuz  İlkokulunun da proje ortağı olduğu eTwinning Projesi başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti. “My Code My World” adını taşıyan proje Polonya’da Ulusal Kalite Etiketi İle Ödüllendirildiler.

Proje kuruculuğunu Balıkesir  Karesi İlçesi Şehit Mesut Yağan Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Mine Baygönül ve ayrıca Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmeni Duygu Uzun’un yaptığı “My Code My World” projesi sona doğru yaklaşıyor.

13 Proje Ortağı İle

Ülkemizin farklı bölgelerinden 10 tanesi okul öncesi öğretmeni ve 3 tanesi de Polanya’dan olmak üzere Balıkesir ‘den Şehit Mesut Yağan Anaokulu öğretmeni Fatma Altınsoy, Fatma Aytekin, Sibel Köse, Mine Baygönül, Necatibey Eğitim Fakültesi Duygu Uzun, Albay Tayyar Nuran Oğuz  İlkokulu’ndan Nurullah Köse’ninde aralarında olduğu projede Ankara’dan  Mehmetçik Anaokulu öğretmeni Derya Vural, Sevgi Dalcı, Kocaeli’nden Ressam Osman Hamdibey İlkokulu Hanife Kutlar, Eskişehir’den İli Mevlidi Nebi Anaokulu Yasemin Döşeme,  Polonya Ülkesi Goscicino eyaleti SzkolaPodstawowa ve GoscicineArleta Formela, NataliaOlszewska Kurpert, ayrıca WieslawaZaczek olarak 13 proje ortağı bulunuyorlar.

Whatsapp Image 2021 06 08 At 10.15.50

Ulusal Kalite Etiketi İle Ödüllendirildiler

“My Code My World” projesi kurucu okullarından Şehit Mesut Yağan Anaokulu Müdürü Fatma Altınsoy, söz konusu proje ile ilgili ,My Code  My World projemiz ile işbirliği içerisinde öğrencilerimize analitik düşünme ve kodlama eğitimini oyunlaştırılmış şekilde tasarlanan etkinliklerle geleceğe hazırlamak için imkan ve ayrıca ortamlar oluşturmanın hedeflendiğini belirtti.  Proje Polonya’ da Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildiler. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu