Gündemİlçe HaberleriSiyaset

NET SÖYLÜYORUM; AÇIK ARA FARKLA KAZANACAĞIZ!”

Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, Kızılkeçili Mahallesinde seçim çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1500 kişiye hitap eden Başkan Adayı, algı operasyonları var dedi ve yanıt verdi.

Edremit’in makus talihini bir türlü yenemediğini ve bunda da Edremit’i yöneten basiretsiz idarecilerin payının büyük olduğunu belirten CHP’li Arslan, şunları söyledi:

Edremit’e yapacaklarımızla gündeme gelmek isterken, birileri tarafından kasti olarak basit ve kısır siyasi çekişmeye çekilmek isteniyoruz. Tabii bunlara da yanıt vermek boynumuzun borcu. Çünkü bunlara yanıt vermeyince, kendilerini bir şey zannediyorlar. Bunların böyle bir huyu var, iyi biliyorsunuz. Bakın değerli Kızılkeçililer, sizlerin milyon liralık malı, büyükşehir yasası ile gerek büyükşehire gerekse ilçe belediyesine devroldu. 5 yıldır da bu mallar bu belediyelerin himayesinde. 5 yıldır böylesine yoğun bir mahalleye tek hizmet getirilmedi.

Mg 4793 Min

BİR TUVALET’İ YAPAMADILAR

 

Turistik bir bölge burası aynı zamanda, yazın gelen turistlerin kullandığı tuvaletlerin rezilliğini görüyorsunuz değil mi? Tuvalet yapmaktan aciz insan bunlar ve Edremit’i tekrar yönetmeye talipler.

“ALDIĞINIZ CEZALARI NİYE ANLATMIYORSUNUZ?”

“Bakın hemşerilerim, bu cennet memleketi 10 yıl boyunca yöneten birisi vardı biliyorsunuz. Edremit’i mahkeme koridorlarında süründürdü. Aldığı cezalar var, Yargıtay’da cezaları var. Şimdi de bu adamı aklamak için FETÖ’yü bahane ediyorlar. O adama o cezaları veren hâkimin FETÖ’den yargılandığını, ceza aldığını söylüyorlar. Adamın aldığı ceza falan yok ama bunlar itibar suikastını seviyorlar… O adam şu anda İzmir’de görevine devam ediyor. Eğer FETÖ’cü olsaydı devletimiz çoktan görevden almış, hak ettiği yer olan cezaevine göndermişti. Kendilerini aklamak için, bu ülkeye ihanet eden bir terör örgütünü bahane edecek kadar kendilerini küçültüyorlar. Bunlar Edremit’e yakışmıyor. Edremit’i yönetecek birisinin böylesi konulara girmemesi lazım. Biraz dik olabilmek, cesaret sahibi olabilmek gerekiyor. Aldığınız cezaları niye anlatmıyorsunuz?”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu