GündemEkonomi

Niyazi Tunç: “Küçük ve Büyük Boy Pideler Balıkesirlilerin Sofrasında Olacak”

Niyazi Tunç: “Küçük ve Büyük Boy Pideler Balıkesirlilerin Sofrasında Olacak”

Balıkesir Fırıncılar Odası  Başkanı Niyazi Tunç ,bu Ramazan ayında da halkın ekmek ve pide gibi ihtiyaçlarına en iyi şekilde hizmet verebilmenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Başkan Tunç, “Halkımıza Ramazan ayı hayırlar getirsin” dedi ve ayrıca dualarla pandemi dönemini inşallah geride bırakırız. Eş, dost akrabalarımızla buluşacağımız günlere ulaşırız” dedi.

İki Ayrı Pide Üretimi Var

Balıkesir Fırıncılar Odası  Başkanı Niyazi Tunç  Ramazan ayında iki ayrı pide üretimi yaptıklarını söyledi. Başkan  Tunç pidelerimizde küçük ve ayrıca büyük boylarda üretimlerimiz var.150 gram 1,75 TL ‘den 300 gram pidelerimizi de 3 ,5TL’den halkımıza ulaştırıyoruz” dedi.

Balıkesir’de 50 Fırın  Balıkesirliye Hizmet Veriyor

Ramazan ayında Balıkesir merkezde 50 fırınla halka hizmet sunduklarını söyleyen Tunç, Balıkesir ve merkez ilçe ile ilçelerin tümünde ayrıca yaklaşık 400 fırının halka unlu mamul üretimi yaptığını ifade etti. Ramazan ayına özel pidelerin iki ayrı sunumla yapıldığını hatırlatan Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç “iki türlü pide çeşidimiz var bu Ramazanda da halkımız üretmeye devam ediyor ve ayrıca en iyi pideyi sunma gayreti ile fırıncılar olarak çalışıyoruz “dedi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu