GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Numan Kurtulmuş: “Yerel Medya Demokrasinin Teminatıdır”

Numan Kurtulmuş: “Yerel Medya Demokrasinin Teminatıdır”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ankara’da Anadolu Yayıncılar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında yerel medyanın sorunları ve ayrıca gelişimi ele aldılar. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ankara’da Anadolu Yayıncılar Derneği’ni ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş’u Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Başkan Yardımcıları Zeki Akbıyık ve ayrıca Doğan Deniz karşıladılar.

Ziyaret esnasında yerel medyanın sorunları ve gelişimi ele alındı.

Kurtulmuş, “Yerel medya, 28 Şubat darbesine karşı ve 15 Temmuz darbe sürecine karşı milli iradenin yanında yer aldı. Yerel medya demokrasinin akciğeridir, farklı seslere ve renklere yer verir. Yerel medya dün nasıl ara rejimlere ve ayrıca darbelere karşı çıkmışsa yarın da demokrasinin teminatı olacaktır.” dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ise” AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un bu anlamlı ziyareti anadolu medyasına moral olmuştur. Numan bey, her daim yerel medyanın yanında yer almıştır, yerel medyaya destek olmuştur. Bugün bu ziyareti vesile ise yerel medyanın sorunlarını aktarma fırsatı bulduk. İlgisi ve ayrıca bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu