Gündemİlçe Haberleri

NURETTİN GÜNEY “İDDİALAR DOĞRU DEĞİL ARAÇTAN İNDİ VE GİTTİ…”

NURETTİN GÜNEY “İDDİALAR DOĞRU DEĞİL ARAÇTAN İNDİ VE GİTTİ…”

 

 

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Belediye çalışanı Egemen D ile ilgili bir açıklama yaptı. Belediyede zamanında verilmeyen bir bilginin niye aksatıldığı konusunda kızdığını ancak yazıldığı ya da söylendiği gibi bir darp meselesinin söz konusu olmadığını söyledi.

 

Başkan Güney makam aracıyla Balıkesir’den Susurluk’a geldiklerini ve Belediyedeki işlerin akışı ile ilgili zamanında verilmeyen bilginin niye zamanında verilmediği konusunda kızdım ancak asla bir fiziksel temas söz konusu değil dedi. MERHABA Gazetesinden Semra Aman Akyürek’in sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Nurettin Güney iddiaların gerçeği yansıtmadığının altını çizdi.

Sosyal medyadaki iddialara göre Susurluk Belediyesinde çalışan Egemen D. Belediye Başkanı Nurettin Güneyle tartıştı ancak Güney darp uyguladı yönündeydi. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney sosyal medyadan da bir açıklama yaptı. Açıklamasında; “ Bazı basın organlarında çıkan haberlere istinaden; Dört yıldır beraber çalıştığımız, yediğimiz içtiğimizin ayrı gitmediği, evladımız gibi gördüğümüz şahsın, bahsettikleri tamamen asılsızdır. Belediyemiz işlerinde verdiğimiz sorumlukların yerine getirilmediği konusunda bir tartışma yaşanmıştır ancak kesinlikle bir fiziki şiddet söz konusu değildir. Süreç hem karşı taraftan hem de tarafımızca yargıya taşınmıştır. Belediye kurumumuzun ve genç personelimizin yıpranmaması adına hepimizin dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.  Biz bu güne kadar dedikodulara nasıl kulak vermeyip yolumuzda yürüdüysek yine yürümeye, çalışmaya devam edeceğiz. ”ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu