Gündem

Obidev: “Özel Eğitim Kesintisiz Olmalıdır”

Obidev: “Özel Eğitim Kesintisiz Olmalıdır”

Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı (OBİDEV) Başkanı Fatma Tabanlı covid-19 tedbirleri kapsamında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin kapanmasına yönelik açıklamada bulundu.

“AİLELER DE SORUN YAŞIYOR“

Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı (OBİDEV) Başkanı Fatma Tabanlı covid-19 tedbirleri kapsamında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin kapanmasına yönelik açıklamada bulundu. Başkan Tabanlı gerekli tedbirlerin alınası ile merkezlerin yeniden açılabileceğini vurguladığı açıklamasında, “Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin kapandığı dönemde aileler ve çocuklar bir çok problem yaşamıştır. Gerekli önlem ve tedbirler alınarak Rehabilitasyon Merkezleri ve Özel Eğitim okulları açık kalmalıdır.” İfadelerine yer verdi.

KESİNTİ OLMAMALI

Özel gereksinimli bireylerin eğitimlerinde kesinti yaşanmasının bireyler için ve aileleri için sorun yaşandığına dikkat çeken açıklamasında Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı (OBİDEV) Başkanı Fatma Tabanlı yeni tedbirler kapsamında ilgili düzenlemelerin yapılıp gerekli tedbirlerin alınması ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin açılmasının gerekliliğini ifade ederek “Özel eğitim kesintisiz olmalıdır.” Dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu