GündemÖzel Haberler

“ÖDÜLLER KOLAY ALINMIYOR MESLEĞİN ZORLUĞUNU BİLİYORUM”

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Mustafa Canbey  “Değerli valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, cemiyet başkanlarımız, gazeteci arkadaşlarımız hepinizi saygıyla bende selamlıyorum. Bugün BGYC ‘nin programında olmaktan memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu bir ödül programı ve ödüller kolay alınmıyor. Ben de bir gazeteci olarak bir eserin nasıl üretildiğini, bir haberin nasıl yazıldığını, bir metnin nasıl oluşturulduğunu ya da bir kitabın nasıl yazıldığını bilen birisiyim. Çok ciddi emek gerektiriyor. Biz buna fikir işçiliği diyoruz. Gerçekten başarılı olan meslektaşlarımız bu ödülleri hak ediyorlar. Bugün kendilerine bu ödülleri veriyoruz. Bir kitabı yazmak yıllar alabiliyor. rFikir işçiliği zor bir iştir, kolay bir iş değildir. O yüzden ben meslektaşlarımın yaptığı her bir çalışmasını, her bir haberini çok kıymetli ve çok önemli olduğunu kesinlikle ifade etmek istiyorum. Gazetecilik inşallah önümüzdeki dönemde kendi değerlerini üreterek, kendi şartlarını üreterek ve kendi öz denetimini sağlayarak yoluna devam edecektir. Sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyduğumu belirtiyor ve iyi günler diliyorum” diye konuştu.

 

Emn 9818

“EMEĞİNİZ BÜYÜK EMEĞİNİZİ TEBRİK EDİYORUM”

AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, “bugün bu ödüller vesilesi ile sizlerle birlikte olmaktan kendi adıma mutluyum. Bugün ödül alan almayan emekçi basın mensuplarının tümünü emekleri dolayısıyla tebrik ediyorum ve ödül alanlara da hayırlı olsun başarılarınız daim olsun diyorum” dedi.

 

Emn 9806

ONURLU BİR MESLEĞİN İÇİNDESİNİZ

Ak Parti Balıkesir Milletvekili P.Mutlu Aydemir  “medyamızın kıymetli temsilleri öncelikle bende bir duayen gazetecinin Ahmet Aydemir’in kızıyım. Onun şahsında da gazetecilerin ne kadar büyük bir emekle yaşamlarını idame ettirdiklerinin farkındayım. Onurlu ve kıymetli bir meslek. Ödüller hepinize hayırlı olsun. Etik ilkelere bağlı ve gazeteciliği gerçek manada yapan ve bu programa emek verenleri kutluyorum” dedi.

 

Emn 9817

“ARANIZDA OLMAKTAN MUTLUYUM ZORLUKLARINIZIN FARKINDAYIM”

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin “değerli basın mensubu arkadaşlarım bende bu programın içinde yer almaktan büyük onur duyuyorum. Ne kadar zor şartlarda görev yaptığınızın ve toplumun vicdanının sesi olduğunuzu hepinizin büyük görevler üstlendiğinizin farkındayım. Aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum ve hepinize başarı diliyorum” dedi.

 

Dsc0213

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu