GündemDünyadan HaberlerEğitim

TURİZM FAKÜLTESİ’NDE PANEL

BAUN Turizm Fakültesinde “Turizm Girişimciliği ve Balıkesir” başlıklı bir panel düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu Konferans Salonundaki panele Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, birim yöneticileri, protokol üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de konuşmasında turizmin, ülke ekonomisi için yüz akı bir sektör olduğuna dikkat çekti. Rektör Özdemir, Balıkesir’in turizm açısından bakir ve zengin bir şehir olduğunu söylerken, turizm potansiyelinin değerlendirilmesi bağlamında planlamanın önemli olduğuna vurgu yaptı. Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, konuşmasını etkinliği düzenleyen Turizm Fakültesine, konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ederek tamamladı.

Panelde ise Turizm Fakültesinden Prof. Dr. Ali Kemal Gürbüz, Gloria Jean’s Coffees Türkiye Genel Müdürü Emrah Bilgin, Catering Girişimcisi Gürcan Karadut, Ramada Güre Resort Kazdağları Termal’den Mehmet Öngen, Evteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsa Dal, İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Kürşat Bal konuşmacı oldular. Turizm Fakültesinden Doç. Dr. Burhan Aydemir’in moderatörlüğünü üstlendiği panelde konuşmacılar, akademik ve sektörel pencereden turizmde girişimcilik konusundaki bilgi ve tecrübelerini dinleyicilerle paylaşırken Balıkesir’in turizm girişimcileri için potansiyelini de değerlendirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu