GündemDünyadan HaberlerEğitim

ÖĞRENCİLERİN PERFORMASINA TAM NOT

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Karesi İnebey Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

8

98’NCİ YILDA YENİDEN

Karesi İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Günnü ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü İslam Aktepe’nin de eşlik ettiği ziyarette, Karesi İnebey Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Akçam okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.Karesi İnebey Anadolu Lisesine teşekkür ziyaretinde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğretmen ve öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada: “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yıl Dönümü münasebetiyle ilimizde düzenlenen il programında göstermiş olduğunuz üstün performans ve emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Şüphesiz marifet iltifata tabidir. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olarak birçok programda görev almış biri olarak bu tarz programların aylarca süren bir emek ve alın teri karşılığında ortaya çıktığını çok iyi biliyorum. Bu program da hiç şüphesiz aylarca süren bir emeğin, alın terinin ürünü. Birçok öğretmen arkadaşımın ve siz değerli öğrencilerimizin fedakârlıkları ile ortaya çıkan bu güzel program için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Dsc 0261

ASIM’IN NESLİ

Kendinizle gurur duyabilirsiniz. Üstlendiğiniz rollerin, canlandırdığınız karakterlerin, hayatınızda ve kişiliğinizin gelişiminde çok önemli bir rol oynayacağına yürekten inanıyorum. Mehmet Akif Ersoy “vatana değer katan” şairlerimizden biri. Sizler İstiklâl Marşı’mızın yazılmış olduğu serüveni en güzel şekilde canlandırdınız.Bizler çocuklarımızın akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da başarılı olmalarını önemsiyoruz. Bizim için her zaman çok önemli ve değerli olduğunuzu unutmayınız. Sizlere güveniyor; başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.“Asım’ın Nesli” adlı oratoryoda görev alarak üstün gayret gösteren öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgelerinin takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu